- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Most hozzászólok a hírhez: tényleg rohadt drágák ezek a procik. De fognak lefelé is menni az árak. Én amúgy sem tervezek mostanában notebook vásárlást, főleg nem P4- eset! (ezt most tényleg nem a P4 fikázása miatt írtam)
-
Dalai Láma
őstag
Igen. Nekünk jó, és remélem lesz jobb is. Veszekedni tényleg fölösleges, hogy melyikük a jobb, legalábbis állandóan és mindig nem kell erről beszélni. Attól, hogy fikázzuk valamelyiket, még nem lesz jobb, vagy a másik rosszabb.
Ettől függetlenül izgalmas téma, de ennek szerintem van egy külön rovat a fórumban. -
Dalai Láma
őstag
Oké! Bár semmi értelme. Az Intel valaha tényleg jó volt, sőt a legjobb. A PIII procik is jók voltak. Akkor az AMD még nem számított nagynak. Talán többen azt hitték, hogy az Intel idővel majd teljesen kiszorítja a piacról. De nem így lett, és ez csak nekünk (na meg az AMD-nek) jó. Hiszen így létrejöhet az árverseny, ami ugye kedvez a pénztárcánknak is.
Olyan ez, mintha csak Opelt lehetne kapni, de azt jó drágán. És jönne a Volkswagen egy hasonló, de kicsit jobb autóval, és mindezt sokkal olcsóbban adná. Ez is jó lenne nekünk. De ez így is van, tehát nekünk jó, és most már végre procik terén is, mert a jobbat olcsóbban kapjuk meg.
-és bocs, hogy elkanyarodtam egy kicsit a témától!
Aktív témák
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 6Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest