Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Már csak azt nem értem, miért 845-ös lapkával és 333 MHz-es + 4x-es AGP-s konfiggal akarnak benevezni, mikor vannak jobbnál jobb technikák is...
-
elmo
aktív tag
Most lehet, h. én nem látok jól, de a képen mintha egy AMD-s deszka szerepelne. Vagy nem tudooom... :)
-
Genialis
aktív tag
Ugyan már gyerekek ez egy sikertermék lesz. Vannak rajta színes ledek, és majd megveszik a piaci tényezők.
-
Jaq
tag
Az extrem tulhuzhatosag es a 4x AGP azert igy egyutt .... hat szoval aranyos :))
A hangkartya az most vicc, vagy csak a specifikacio nem pontos? Mert hat ez igy eleg hurkanak hangzik :) -
keopsz
HÁZIGAZDA
és ERRŐL IS csináltam képeket, csak aztán vki megvétózta.. majd teszteljük, aszt lesz kárpótlás..
-
anulu
félisten
4x AGP???
-
twollah
nagyúr
4 azaz négy csatornás hangkártya?
Micsoda ajándék.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 10
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest