- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Pierre
tag
Részlet a HardverOC.hu cikkjéből:
''Az NVIDIA várva várt grafikus kártyája a kiszivárgott hírek szerint két helyet foglal majd, de nem lesz olyan hangos, mint a GeForce FX 5800-ak voltak.
A hűtőrendszer nagyon hasonlít majd a GeForce FX 5950 Ultrák referencia hűtéséhez, de míg azt a legtöbb gyártó le tudta cserélni egy hagyományos, vékony megoldásra, az NV40 esetén ez nem lesz olyan egyszerű.''
Lehet, hogy nem igaz a hír, de ez nem heatpipe-ra utal :( -
-
Pierre
tag
Én is Athlon FX-et hallottam és tényleg kiváncsi vagyok, hogy mennyit fog menni ez a kártya. Ha a korábbi fx-ekhez hasonlítjuk, akkor tényleg nem 40%, pláne ha figyelembe vesszük, hogy azok húzva vannak, míg a 6800-as vélhetően alapórajelen dobta ezt az eredményt. Meglátjuk. :C
Szerk: szerintem jövő hét második felére okosabbak leszünk.
[Szerkesztve] -
Pierre
tag
Most erre mit mondjak, elbeszélünk egymás mellett. Nem tudom, milyen kívánnivalót hagytam magam mögött a hsz-ommal, azt sem hiszem, hogy amit írtam hülyeség lenne.
Tessék: beszéljünk szakmai dolgokról. 12535 pont - a 40%-kal kevesebb érték az 8954 pont. Ha megnézed a futuremark oldalát a top15 ezt tudja, vagy efölött van 9800xt-vel, szóval . Lehet, erre most azt írod, hogy túlhúzott kártyák, csodakörítéssel, de szerintem az nv40 alá se 400as celeront gurítottak. Persze, ezek a nagyközönség számára még elérhetetlenek, de ilyen az nv40 is. Ettől függetlenül le a kalappal az nv előtt, hogy ezekhez képest még 40%-kal jobb/gyorsabb kártyát rakott össze, amennyiben tényleg ennyi az annyi.
Nem látom, hol nem stimmel a hsz-om. Úgy látszik tényleg hülye vagyok és megyek a 99 után. -
Pierre
tag
Nagyon OFF
Figyelj, a topikot nem én nyitottam, abban már volt egy vélemény, amire én is reagáltam, mert kedvem volt hozzá, tudtommal ez a fórum lényege. Ha nem tetszik más véleménye ne olvasd el. De valamiért te is benéztél ide, ''az ilyen hír'' kapcsán. Én megtisztellek avval, hogy elolvasom a Te véleményed. Ha az enyém nem üti meg a mércéd, akkor lépj tovább rajta, nem érdemes vele foglalkoznod. Részemről ennyi, a vitát lezártnak tekintem. Peace out!
ON
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI Gaming X Trio 3060
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest