Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Jól tudod, ez az eggyik fő előnyük, de vannak 1 cpu-s SPARC gépek is. Szerintem itt a 64 biten van a hangsúly, no meg hogy ''SUN-os'' környezetben legyen az a 64 bites proci. Bár lehet ez így hülyeség :), szerintem előny lehet egy olyan noteszon dolgozni ami hardverilag közelebb áll a fejlesztő (vagy mondjuk egy rendszergazdi) álltal üzemeltetett serverhez. Esetleges különleges SUN alkalmazások.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
_lupin_
csendes tag
UP!
-Egyszer ez mind a téd lesz fiam! -A függöny?
-
_lupin_
csendes tag
''A cég kínálatában emellett szerepelnek Sun UltraSPARC IIIi processzoros, 64 bites hordozható gépek is.''
Én úgy tudtam, hogy az UltraSPARC-ok ereje abban van, hogy nagyon hatékonyan tudnak együtt dolgozni, szóval a sokprocesszoros rendszerekben erősek.
Ezt a hordozható SPARC-ot nem igazán tudom hova tenni.
Valaki okosabb légyszi magyarázza el nekem.
Köszi-Egyszer ez mind a téd lesz fiam! -A függöny?
-
anulu
félisten
hátitáskába szerelhető keringető-rendszerrel :)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
A teljesítmény mellett a hűtésére is kiváncsi lennék...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710q tiny gyári állapotú, Windows 11 Pro 27 % áfás 6 hó garancia (2025.06.30)
- I3 13100f, 16 gb ram, 1 tb nv2 igény esetén 6650xt
- GAMER PC! i7-7700 / RTX 2060 Super / 16GB / 240GB SSD / 2TB HDD / 600w! BeszámítOK!
- APPLE Mac Pro 1.1 , 2.1 és 3.1-eshez HDD fiók
- Lenovo ThinkCentre M900 tiny WiFi szép állapotú, Windows 11Pro 27 % áfás 2 év garancia (2026,11.20)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest