Aktív témák
-
9CS
senior tag
Jól tudod, ez az eggyik fő előnyük, de vannak 1 cpu-s SPARC gépek is. Szerintem itt a 64 biten van a hangsúly, no meg hogy ''SUN-os'' környezetben legyen az a 64 bites proci. Bár lehet ez így hülyeség :), szerintem előny lehet egy olyan noteszon dolgozni ami hardverilag közelebb áll a fejlesztő (vagy mondjuk egy rendszergazdi) álltal üzemeltetett serverhez. Esetleges különleges SUN alkalmazások.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
_lupin_
csendes tag
UP!
-Egyszer ez mind a téd lesz fiam! -A függöny?
-
_lupin_
csendes tag
''A cég kínálatában emellett szerepelnek Sun UltraSPARC IIIi processzoros, 64 bites hordozható gépek is.''
Én úgy tudtam, hogy az UltraSPARC-ok ereje abban van, hogy nagyon hatékonyan tudnak együtt dolgozni, szóval a sokprocesszoros rendszerekben erősek.
Ezt a hordozható SPARC-ot nem igazán tudom hova tenni.
Valaki okosabb légyszi magyarázza el nekem.
Köszi-Egyszer ez mind a téd lesz fiam! -A függöny?
-
anulu
félisten
hátitáskába szerelhető keringető-rendszerrel :)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
A teljesítmény mellett a hűtésére is kiváncsi lennék...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Aktív témák
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- Gamer Gép - Gigabyte H110, Intel i3 7100, 8GB DDR4, RX 580 8GB, 120GB M.2 SSD, 1TB HDD, 580W
- Lenovo IdeaCentre 5 17IAB7 Gaming PC Intel Core i5-12400F, 16GB DDR4, 512GB M.2SSD GeForce 3060 12GB
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest