Aktív témák
-
SpoonTHX
tag
Köszi szépen..neked is ajánlom figyelmedbe a kis progaramra ami itt van:
[L]http://benforce.freeweb.hu/erdekessegek.html[/L]
id:guest
kód:guest
van benne 9800 pro is
ha hasznát vennétek nyugodtan felteheted a honlapodra..csak küldj egy mailt.
Több videó kártyát is lehet bele tenni ,csak nem tudtam többnek az alapfeszültségét.És az pedig szükséges a számitáshoz -
Gábor vitéz
tag
Üdv neked Szlovákiába!
Igaz, még most sem tudom pontosan hogy ki vagy, de látom, komolyan ott vagy a szeren. (mondom ezt az után hogy beleolvasgattam a cikkeidbe)
Feszültség témában úgy néz ki igazat kell adjak neked.
De. Ha csak a CAS latenciákkal variál, akkor a GPU core miért megy följebb az új BIOS-szal?
OFF
Ha ott lett volna az a lemaradt szmájli, akkor szóvá se tettem volna a dolgot. De így sajna másképp lehetett érteni. Sorry elfogadva! :)
ON -
Gábor vitéz
tag
Miért? Neked 8000? És akkor mi van? Okos gyerek ... :(((
Egyébként nagyon is van köze a bios-nak a feszültségekhez. A memónak és a gpu-nak is ad egy kis kakaót. Leglábbis nálam egy Sapphire 9800 a pro bios beleírása után enyhén szólva is megtáltosodott! A gpu 25MHz-cel, a memória pedig 52MHz-cel megy többet stabilan!
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070XT NITRO+ OC
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi