Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Elhiszem, hogy gondjaik vannak, a C2D kiadása miatt, de az alacsonyabb szegmensekben még mindíg jobban megéri A64-et vagy Sempron-t venni, mint a súlyosan melegedő PentiumD-t vagy CeleronD-t. Legalábbis én ezen az állásponton vagyok.
És a most kiadott új 65 nm-es X2 kicsit szerintem segít nekik, én is elgondolkodok egy ilyen beszerzésén.
Tehát egyenlőre ne temessük az AMD-t, lesz ez még jobb is. Az A64 bevezetésével az Intel húzhatta össze kicsit a nadrágszíjat, most az AMD van hátrányosabb helyzetben. Ebből csak mi profitálhatunk, mert nem szöknek az egekbe az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest