Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
na hátha
Bővebben: link -
pf-prg
csendes tag
válasz
GombócArtúr #9 üzenetére
Nem tudom mit értessz beletekerés alatt, de az én ugyanilyen típusú szerkentyűmőn a tetején lévő gombok közül a középsőtől jobbra balra lévők tartósan lenyomva szerintem éppen ezt csinálják.
Nekem is van azonban egy problémám, ugyanis a vételkor a dobozában nem volt meg a CD ami a doboz előlapján szereplő lista szerint hozzá tartozna. A használat során ez eddig nem okozott gondot, de azért csak piszkálja a csőrömet. A Win98 drivert letöltöttem a Traxdata honlapjáról, de a kezelési útmutatóban említett egyéb dolgok ott nem érhetők el. Nincs valami ötleted, honnét lehetne ezeket megszerezni? -
engusz
veterán
válasz
GombócArtúr #4 üzenetére
Ebben a mai világban tényleg csak kérni kell: Bővebben: link
-
engusz
veterán
válasz
GombócArtúr #4 üzenetére
Ahh, rájöttem! Nem is retró, inkább bóvli.
-
rocket
nagyúr
Nagyon csunya, nem 1972-ben vagyunk
-
engusz
veterán
válasz
GombócArtúr #2 üzenetére
Elég retróra vették a figurát. Talán majd lesz többféle színben.
-
engusz
veterán
Hát, nem egy design-bajnok... Ettől függetlenül lehet, hogy olyan jó ára lesz, hogy nem fogok tudni elmenni mellette. Úgy is feleslegessé vált a telcsimben a 256 Mb-os MMC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Légies iPhone halvány színei
- Diablo IV
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest