Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Igaz, az a szorzó hiányzott, köszi!
Nos, a nyugdij témához csak azt szoktam mondani, hol lesz már ez a nyugdij rendszer, mikor én nyögdijas leszek, és hol leszek én? Ha egyáltalán megérem. Erre ma egyre kevesebb esély van.
Ergo, ha most havont félre tudnék rakni 300 rugót nyugdijra (és azt télleg félreraknám, mert állitom, amit a fizetésemből levonnak nyugdijbiztositásra, annak egy tört részét fogom csak élvezni halálomig), akkor bakker olyan nyugdijas korom lesz, mint Billgécc bácsinak.
Tehát had gondoskodjak már én magamról nyugdijas koromra. De sajna ezt sem lehet, egy minimális nyug.hozzájárulást kötelezö fizetni.
Ugyanúgy, mint TB-t. Nemtom ti hogy vagytok vele, én nem voltam SZTK-ban évek óta. Legutoljára tán anyámék vittek a fogmészároshoz, jól rá is basztam, azok a fogaim mind odavannak. Amióta én keresek, fizetek az ellátásért, magándokinak. Fizetek a nögyógyásznak a bnöm után, és fizetek mindenkinek, aki csak rámnéz. MErt tudom,h ogy ezért nem kell 3 órát sorba állnom, és nem kell megaláztatásokat elviselnem, és ráadásul kapok is valamit eredményül. Igaz, hogy 50 rongy egy éves full átvizsgálás, de az egész 1 délelőtt, és akkor a felsö lukamtól az alsóig mindent megnéztek, már elnézést a nyers modorért.
Ma, most, a béremből kb 100e ft-nyit visz el az állam TB cimen, és ezért SEMMIT nem veszek igénybe. Évek óta.
Hanem pluszban még magándokira költöm.
Na szeretném ezt a 100at félrerakni. Csakhogy nemlehet... -
micro
addikt
És persze a főnök nem azért ajánlott alacsony fizut az állásinterjún, mert az hamar meg szeretné emelni.
Amíg meg nincs meg az embernek 1-2 ledogozott éve az adott cégnél, addig emlés hellyett inkább keresnek másik alkalmazottat (ha nem túl speciális a munkakör), aki beéri kevesebbel (egy ideig).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest