Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finrod
tag
igen, en is megnezetem kozben mint irtam. aztan vegul en is maradtam a 2x512-nel, mert kicsit sok lett volna most meg egy giga arat kiperkalni, a fel gigat meg kibirtam valahogy.
majd meglatjuk mennyire lesz eleg. swappolni fog az biztos
nekem sajna munkara kell, es eleg memoriaigenyes munkara (munkahelyi projekt forditasa, weblogic workshop-os projekt, sok-sok koddal), szoval csak remenykedhetek. -
rudi
nagyúr
válasz
janpotocki
üzenetére
Hát nemtom... A koaxiális kimenet amivel eddig találkoztam, az mind rendes becsületes koax kábelt fogadott, olyasmit mint a TV-s antenna... Amúgy a hátlap jobb felső sarkában ott az optikai ki- és bemenet. Lehet, hogy nincs is koax, csak elírátk. Nem túl gyakori mostanában ez a fajta digitális csatlakozó.
-
Finrod
tag
válasz
janpotocki
üzenetére
Hat, nem tudom, itt melohelyen van valami IBM S50 Desktop vagy ilyesmi nevu masina, azon ki van mind a 8 vezetve.
Mindenesetre a SN41G2 gepkonyv szerint vegyesen is mehet bele ram... akkor legalabb 1db 1gigassal a fel gigas melle tudok masfelet belerakni... Csak ne lenne olyan qva draga, meg ne lenne csak CL3 az 1 gigas modul.
Na mindegy, egyelore megprobalom 1 gigaval kihuzni... Az olcsobb is
-
Finrod
tag
Valoban.
Nekem igazan egy bajom van a SN41-el, es erre ma jottem ra.
Csak 2 memoria modul hely van rajta.
Sokkal jobban jarnank 4-el.
Az 1G-s memoriamodul az ritka mint a feher hollo, es dragabb is mint 2 db 512-es. Nekem meg jo lenne, ha tudnek tenni legalabb masfel gigat a masinaba.
Plane hogy nem tudom megy-e parban az 512-essel, eleg draga murinak tunik a tobb mint 1 giga ram eloallitasa (2 giga ara). -
twollah
nagyúr
Az uj alaplapom (Abit NF7) inkabb ezt vettem volna meg.
-
Efreet
senior tag
nekem a hátoldal kép bal oldaláról hiányzik a 2 vga+tv kimenet... az sn41g2-n még rajta volt, és az is nforce2-es... vagy az ultra400-ba már nem pakoltak grafikus részleget?
a többi tetszik
-
anaqer
veterán
Vehették volna a fáradtságot normálisan lenyírni azt a négycentis ventilátorhelyet a tápegységnél, képzelem milyen jót tesz ez így a hatásfoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest