Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Flashcash #31 üzenetére
Ez az új chip annyiban kevesebb a 9700 AIW-től, hogy ebben nem lesz pixel shader egység (viper engine) ami segítené a zajszűrést meg miegymást. Az ATI monstanában nagyon nyomja a home piacot, nemrég jött a HDTV wonder, és most ez az új chip, aminek szerintem az a lényege, hogy az egyre jobban terjedő hordozható gépekbe is bekerüljene a TV tunerek. Az más tészta, hogy lesz-e belőle asztali gépbe szánt verzió. A felsorolt nevek ugyanis nem éppen a különálló tunereikről híresek. Ha majd a Leadtek, Pinnacle és társaik mondják, hogy felhasználják, akkor lesz biztos a különálló tuner.
-
rog
addikt
válasz
Flashcash #29 üzenetére
halló! miről beszélünk tulajdonképpen?!
volt ugye egy hír, az új theater chipről. arra megjegyezted, hogy dejó lesz végre pci-os ati tuner is.
erre én szóltam nemtudván hogy te tudon, hogy nemtudod, hogy tu.. eh.
szóval mégegszer: szóltam, hogy ilyen eddig is létezett.
ez stimmel, vagy sem?
szerintem is.
téma ezen része asszem már hanyagolható is..
azóta megpróbáltam megtudni, hogy milyen a tv-wonder pro. csepegtetett infó mellett már magam is rátaláltam a szükséges infókra. úgyhogy a megválaszolatlan kérdések törölve.
eközben mintegy mellékesen találtam egy theater 200-al épített pci-os kátryát. gondolom ez a tv-wonder usb tesója. csak a marketing mondta hogy nevezzék másnak. de abszolút mellékszál mellékszála azthiszem.
a lényeg hogy van pci-os thater 550 és meg lehet venni nemsokára. bár nem ismerem az anyagi helyzetedet, de megkockáztatom hogy ennek te is és én is ugyanúgy örülünk. és megvan a karácsonyi ajándékunk a családnak ;) -
rog
addikt
Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest