- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Létezik ilyen progi P4hez is? Nem akarom hogy automatán állítsa, csak hanem kézzel akarom visszavenni néha alapbeállításokra
-
ABnormal
őstag
miért nem használjátok az rmclockutility-t? szerintem jobb mint a ''gyári''
-
Arval
csendes tag
Ha megnezitek a linket, elbachtak az AMDnel Ugyanarra a fajlra mutat a 1.1.018-as (exe) es a 1.1.014-es (zip) Szoval ha majd eszreveszik, talan valoban az uj cuccost lehet letolteni
Bar lehet, hogy csak en neztem el, es Ti jol ;)''Ha én állat lennék, nem tartanék embert a lakásban...''
-
Zoz
őstag
válasz Winner_hun #35 üzenetére
''Windowsban engedélyezted a minimális energiagazdálkodást? Mert az is kell hozzá''
Áhá!!! Így már megy! -
Feeling
tag
ami kell hozza:
BIOSban CNQt bekapcsolni
BIOSban ACPI 2.0 support bekapcsolni
cnq drivert feltenni
ha kivancsi vagy a frekire vagy barmi masra, akkor hasznalj barmi monitoring programot
amugy szerintem meg egy jobbklikk sajatgep-tulajdonsagok is eleg, ott is ir frekit, bar ez nem biztos
de acpi2.0 nelkul senkinek sem fog menni-; Life is a game in sudden death mode ;-
-
zax
tag
''Az AMD szoftverével automatikusan szabályozható a CPU sebessége és feszültsége''
Milyen szoftver? Nevezzük már nevén a gyereket: ez egy driver.R.I.P. Pentium 4
-
Zoz
őstag
Nálam is marhára nem csinál semmit...
Érdekes, hogy az eszközkezelőben megnézve a tulajdonságait, azt mondja 2004.05.23, és 1.1.0.0 verzió...
Pedig az oldal alapján 1.1.0.18-nak kéne lennie, és 2004 decemberinek!
Valamit elcseszhettek az oldalon, mert az 1.1.0.14 driver linkje is ugyanerre a fájlra mutat... -
flogidcpp
tag
válasz Winner_hun #35 üzenetére
ezt pontosan hol lehet engedélyezni? egyébként a szorzót még nem változtattam, csak fsb-t toltam feljebb, egyébként 2 ram van benne
[Szerkesztve]Süss fel nap!
-
Winner_hun
titán
Ha így sem megy, gyere ebbe a topicba: Bővebben: link
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz flogidcpp #34 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy csak alap szorzónál használható a c'n'q, de olyat is hallottam, hogy azért nem megy, mert 2 memómodul van a gépben, meg ilyenek.Windowsban engedélyezted a minimális energiagazdálkodást? Mert az is kell hozzá
szerk: esetleg próbáld meg másik elrendezéssel a ramokat, vagy csak 1 modullal
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
flogidcpp
tag
chaintech alaplapnál nem tudod módosítani ezt, kicsit húztam a procit, lehet, hogy ez auto disablet jelent, aztán azért nem megy?
konfigom az infomnál
[Szerkesztve]Süss fel nap!
-
flogidcpp
tag
válasz Winner_hun #31 üzenetére
a probléma, itt többen azt írtátok, hogy a frekit változtatja az új driver, ha nincs nagy igénybevétel. namost, nálam az alapdolgok futnak, és mégsem csökken a frekvencia.
Süss fel nap!
-
flogidcpp
tag
válasz Winner_hun #29 üzenetére
azt ismerem, de nálam mindig a beállított frekit mutatja, pedig feltelpítettem már az új amd64-es drivert
Süss fel nap!
-
flogidcpp
tag
valaki tud olyan progit, ami az aktuális procifrekit figyeli (állandóan monitorozza)?
Süss fel nap!
-
Bgs
senior tag
-
Flameus
aktív tag
''nyugodtabb vagyok,ha szépen,takarékon el töltöget''
Biztosan csupa legális cuccot szedegetsz, azé' vagy ien' nyugodt
Amúgy igazad van, nekem, aki nem érti nem kell használnom, akinek meg kell használja egész'seggel... végül is ennyiNone of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu
-
l@czko
aktív tag
Hát sejtésem szerint nekem pld hasznos,mert napközben itt hagyom a gépet bekapcsolva és mi a fenéért pörögjön 2500Mhz-en és 50 fokon szerinted?Én nyugodtabb vagyok,ha szépen,takarékon el töltöget,1 Ghz-en.Ha neked nem tetszik,nem kell használni.
Nekem bejön.Ennyi!
Szeritem városban Te sem mennél a Ferrarival 250 km/h-val,nem?Elég lenne a 100 km/h is. -
zetsumei
csendes tag
válasz bolondember #14 üzenetére
Ez mukodik, bar folding megy non stop igy csak kiprobaltam, par honap es ugyis lecserelem a procit igy nem erdekel mi lesz vele 23 ev mulva oc miatt, nem melegszik 2500 on nincs 30 C, hangja sincs a genek.
-
Flameus
aktív tag
Oszt' mennyi áramot tudsz rajta megtakarítani, nevetséges lehet!
Hődiódás emberkéd meg akoo' mán vehetne egy rendes HALK hűtőt is hozzá, oszt' nem kéne állítgatni a procin ->értelmes?
Elég otthonülős lehet, a te hődiódás emberkéd: hosszú távra tervez, spórolós, szereti a nyugalom elérése céljából hozott döntéseit elbonyolítani...
[Szerkesztve]None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu
-
Flameus
aktív tag
Azt árulja má' el valaki, hoo' ennek mi értelme van?
Felhúzom me' szeretem, kit zavar hoo' csak netezés közben is túl van hajtva?
Egy Ferrari a garázsban is Ferrari - vagy nem? Ez nem állítja a venti fordulatszámát, nem lesz cseppet sem csendesebb a vas. Egyszerűen lassabb lesz, de akoo' meg minek hajtod túl? NEM ÉRTEM???
szerk: közben látom ám, hoo' csak alapszorzón és fsb-n járatja , akoo' sincs semmi értelm...
[Szerkesztve]None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu
-
bolondember
MODERÁTOR
van az RMClock nevű progi, azon te magad változtatod az órajelet/feszt, profilokat lehet beállítani...
csak sajna sehogy se tudom beállítani, h elinduljona kíndózzal...
De jobb szvsz, mint az AMD C'nQ-ja...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
l@czko
aktív tag
Halhió!
Haverral szenvedtünk tegnap éppen ezzel a driverrel.De nem azért szenvedtünk,mert szar,hanem mert nem olvastunk elég figyelmesen.
Nekünk működik.Bár nem tudom,mennyire hajt túl,mi csak azt vettük észre,hogy ha nem kell a proci,akkor 1000 Mhz körül hajtja,csökkentett fesz.-en.Ha viszont valami miatt kell e teljesítmény,akkor rákapcsol,de nem hajtja túl.Hanem mx. beállított órajelen megy.Ez 2000 Mhz-et jelent a 3200+ AMD64-nél.
Szóval egy Cool and Quiet simán.Eddig legalább is.
Bár ez a dolog nekünk új,így,egy hetes konfiggal. -
Feeling
tag
Install:
jobb klikk sajatgep - tulajdonsagok
eszkozkezelo
processzort kijelolod (vagy ACPI processzor, vagy maga a processzor alatt levo processzor nem emlexem, mar, de csak az egyikre fogja hagyni az installt, nem lehet rossz helyre installalni) majd frissites - es felteszed amit kicsomagoltal, csak vigyazz h a megfelelo nyelvet valaszd ki
amugy le van irva az MB kezikonyveben is Cool`N`Quiet neven-; Life is a game in sudden death mode ;-
-
flogidcpp
tag
feltelepítettem.
újraindítás után a dicidoc szétfagy. remélem azért a procit nem égeti szét.Süss fel nap!
-
_Volkovy_
nagyúr
Only XP?
Szakadjanak meg -
Wolverine
félisten
A hír címe alapján azt hittem, ez valami vicc vagy hülyeség, de a jelek szerint ''csak'' C'n'Q driver... Az meg nem árt
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sanya
nagyúr
autómatikus túlhajtás? alapból ilyen kéne. ha csak netezel, akkor kb egy 500-as athlonnak felelejen meg, de ha kll, akkor mint egy bivaly eröltesse meg Paksot
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
anulu
félisten
próbálta már vki?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest