- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Létezik ilyen progi P4hez is? Nem akarom hogy automatán állítsa, csak hanem kézzel akarom visszavenni néha alapbeállításokra
-
ABnormal
őstag
miért nem használjátok az rmclockutility-t? szerintem jobb mint a ''gyári''
-
Arval
csendes tag
Ha megnezitek a linket, elbachtak az AMDnel
Ugyanarra a fajlra mutat a 1.1.018-as (exe) es a 1.1.014-es (zip) Szoval ha majd eszreveszik, talan valoban az uj cuccost lehet letolteni
Bar lehet, hogy csak en neztem el, es Ti jol ;) -
Zoz
őstag
válasz
Winner_hun #35 üzenetére
''Windowsban engedélyezted a minimális energiagazdálkodást? Mert az is kell hozzá''
Áhá!!! Így már megy! -
Feeling
tag
ami kell hozza:
BIOSban CNQt bekapcsolni
BIOSban ACPI 2.0 support bekapcsolni
cnq drivert feltenni
ha kivancsi vagy a frekire vagy barmi masra, akkor hasznalj barmi monitoring programot
amugy szerintem meg egy jobbklikk sajatgep-tulajdonsagok is eleg, ott is ir frekit, bar ez nem biztos
de acpi2.0 nelkul senkinek sem fog menni -
zax
tag
''Az AMD szoftverével automatikusan szabályozható a CPU sebessége és feszültsége''
Milyen szoftver? Nevezzük már nevén a gyereket: ez egy driver. -
Zoz
őstag
Nálam is marhára nem csinál semmit...
Érdekes, hogy az eszközkezelőben megnézve a tulajdonságait, azt mondja 2004.05.23, és 1.1.0.0 verzió...
Pedig az oldal alapján 1.1.0.18-nak kéne lennie, és 2004 decemberinek!
Valamit elcseszhettek az oldalon, mert az 1.1.0.14 driver linkje is ugyanerre a fájlra mutat... -
flogidcpp
tag
válasz
Winner_hun #35 üzenetére
ezt pontosan hol lehet engedélyezni? egyébként a szorzót még nem változtattam, csak fsb-t toltam feljebb, egyébként 2 ram van benne
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Ha így sem megy, gyere ebbe a topicba: Bővebben: link
-
Winner_hun
félisten
válasz
flogidcpp #34 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy csak alap szorzónál használható a c'n'q, de olyat is hallottam, hogy azért nem megy, mert 2 memómodul van a gépben, meg ilyenek.Windowsban engedélyezted a minimális energiagazdálkodást? Mert az is kell hozzá
szerk: esetleg próbáld meg másik elrendezéssel a ramokat, vagy csak 1 modullal
[Szerkesztve] -
flogidcpp
tag
chaintech alaplapnál nem tudod módosítani ezt, kicsit húztam a procit, lehet, hogy ez auto disablet jelent, aztán azért nem megy?
konfigom az infomnál
[Szerkesztve] -
flogidcpp
tag
válasz
Winner_hun #31 üzenetére
a probléma, itt többen azt írtátok, hogy a frekit változtatja az új driver, ha nincs nagy igénybevétel. namost, nálam az alapdolgok futnak, és mégsem csökken a frekvencia.
-
flogidcpp
tag
válasz
Winner_hun #29 üzenetére
azt ismerem, de nálam mindig a beállított frekit mutatja, pedig feltelpítettem már az új amd64-es drivert
-
flogidcpp
tag
valaki tud olyan progit, ami az aktuális procifrekit figyeli (állandóan monitorozza)?
-
l@czko
aktív tag
Hát sejtésem szerint nekem pld hasznos,mert napközben itt hagyom a gépet bekapcsolva és mi a fenéért pörögjön 2500Mhz-en és 50 fokon szerinted?Én nyugodtabb vagyok,ha szépen,takarékon el töltöget,1 Ghz-en.Ha neked nem tetszik,nem kell használni.
Nekem bejön.Ennyi!
Szeritem városban Te sem mennél a Ferrarival 250 km/h-val,nem?Elég lenne a 100 km/h is. -
zetsumei
csendes tag
válasz
bolondember #14 üzenetére
Ez mukodik, bar folding megy non stop igy csak kiprobaltam, par honap es ugyis lecserelem a procit igy nem erdekel mi lesz vele 23 ev mulva oc miatt, nem melegszik 2500 on nincs 30 C, hangja sincs a genek.
-
Flameus
aktív tag
Oszt' mennyi áramot tudsz rajta megtakarítani, nevetséges lehet!
Hődiódás emberkéd meg akoo' mán vehetne egy rendes HALK hűtőt is hozzá, oszt' nem kéne állítgatni a procin ->értelmes?
Elég otthonülős lehet, a te hődiódás emberkéd: hosszú távra tervez, spórolós, szereti a nyugalom elérése céljából hozott döntéseit elbonyolítani...
[Szerkesztve] -
Flameus
aktív tag
Azt árulja má' el valaki, hoo' ennek mi értelme van?
Felhúzom me' szeretem, kit zavar hoo' csak netezés közben is túl van hajtva?
Egy Ferrari a garázsban is Ferrari - vagy nem? Ez nem állítja a venti fordulatszámát, nem lesz cseppet sem csendesebb a vas. Egyszerűen lassabb lesz, de akoo' meg minek hajtod túl? NEM ÉRTEM???
szerk: közben látom ám, hoo' csak alapszorzón és fsb-n járatja, akoo' sincs semmi értelm...
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
van az RMClock nevű progi, azon te magad változtatod az órajelet/feszt, profilokat lehet beállítani...
csak sajna sehogy se tudom beállítani, h elinduljona kíndózzal...
De jobb szvsz, mint az AMD C'nQ-ja... -
l@czko
aktív tag
Halhió!
Haverral szenvedtünk tegnap éppen ezzel a driverrel.De nem azért szenvedtünk,mert szar,hanem mert nem olvastunk elég figyelmesen.
Nekünk működik.Bár nem tudom,mennyire hajt túl,mi csak azt vettük észre,hogy ha nem kell a proci,akkor 1000 Mhz körül hajtja,csökkentett fesz.-en.Ha viszont valami miatt kell e teljesítmény,akkor rákapcsol,de nem hajtja túl.Hanem mx. beállított órajelen megy.Ez 2000 Mhz-et jelent a 3200+ AMD64-nél.
Szóval egy Cool and Quiet simán.Eddig legalább is.
Bár ez a dolog nekünk új,így,egy hetes konfiggal. -
Feeling
tag
Install:
jobb klikk sajatgep - tulajdonsagok
eszkozkezelo
processzort kijelolod (vagy ACPI processzor, vagy maga a processzor alatt levo processzor nem emlexem, mar, de csak az egyikre fogja hagyni az installt, nem lehet rossz helyre installalni) majd frissites - es felteszed amit kicsomagoltal, csak vigyazz h a megfelelo nyelvet valaszd ki
amugy le van irva az MB kezikonyveben is Cool`N`Quiet neven -
flogidcpp
tag
feltelepítettem.
újraindítás után a dicidoc szétfagy.remélem azért a procit nem égeti szét.
-
_Volkovy_
nagyúr
Only XP?
Szakadjanak meg -
Wolverine
félisten
A hír címe alapján azt hittem, ez valami vicc vagy hülyeség, de a jelek szerint ''csak'' C'n'Q driver... Az meg nem árt
-
Sanya
nagyúr
autómatikus túlhajtás? alapból ilyen kéne. ha csak netezel, akkor kb egy 500-as athlonnak felelejen meg, de ha kll, akkor mint egy bivaly eröltesse meg Paksot
-
anulu
félisten
próbálta már vki?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD szoftverével automatikusan szabályozható a CPU sebessége és feszültsége.
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Politikai mémek
- Yettel topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest