Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Ez is 10%-kal tobb 3dmarkot csinal, mint az agp-s?
Kicsit meglepodtem, hogy eloastak a parheliat, az ati, nv mar legalabb ket generaciot valtott, miota megjelent. Szoval azt hittem, hogy ennyi ido alatt osszedrotoztak mar a sufniban egy uj zsugat... -
gliskard
senior tag
én most is matroxot használok a pc-ben (dtp - photoshop, illustrator, quark és indesign) és neheztelek az apple-re amiért a g5-be ezta szar nvidiat tuszkolta bele...
a matroxnak messze gyorsabb és jobb a 2D enginje mint az nvidianak és ráver az ati-ra is. (látványosan gyorsabb az indesign és az illustrator)
Arról nem beszélve ugyan azon a konfigon és monitoron tisztább a kép (gondolom jobb a DAC). az viszont tény, nem játékra van. -
ciao
senior tag
a tökéletes képminőség előtt le a kalappal, de azért 3D-ben fejlesztgethettek volna valamit igen ráférne
nekem még mistique vga kártyám volt akkor még szinten voltak 3d ben de azóta... -
Scream007
őstag
szerintem egyből kettőt veszek hogy legyen dual slire lehetőség a későbbiekben.és a plazmát elvigye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest