- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
fifi_addict #48 üzenetére
Alapvetően nem csípem a reklámokat, de ezt megnéze holnap este
-
acehawk
tag
Nálunk jún 9-től vetítik csak!
-
siriq
őstag
Igen igen. Speciel en nem vagy Bp-i tehat mashol is van elet nem csak ott.
Miskolcon meg a haver intezte es csak szinkronosra tudott venni jegyet(azert most nem fogok elutazni meg egy harmadik varosba hogy nagy nehezen megnezzem feliratosan, igy is Egerbol kellett elmennem, ugyanis itt hulladek a mozi).
-
V.ki
aktív tag
kipukkadok a kárörvendéssel kevert röhögéstől..
-
Sea Edge
tag
-
Trak
addikt
Nem értem mi a baj...
A magyar szinkron nem olyan rossz világviszonylatban, de mint minden szinkron, ez sem az igazi, az eredetihez képest. Aki ne mtud angolul, annak jó, aki meg tud, az meg nézze feliratosan.
Mivel a mozikban is játszák feliratosan, ezért nem értem a felháborodást.
Az nem magyarázat, hogy azért szeded le warezról, mert a moziban csak szinkronos van, mert ez nem igaz. -
kantor
tag
miert lenne gyenge misosegu a netes? 320x200 mezei vhs, illetve egy kicsit jobb, a hang is jo. a timecode tenyleg ott van de nem zavaro. a szoveg mneg annyira primitv, hogy az 5 eves fiam is ertette, pedig csak 3 eves koratol tanitom angolra... igazbaol most, hogy lattam orulok, hogy nem mentem a moziba... nagy csalodas lett volna... meg penzkidobas
ja, meg annyian seed-elik, hogy az azureus tobbszor beadta a kulcsot, muszaj volt (2ev utan eloszor) lejjebb venni a max kapcsolatok szamat mert nem birta a gep
[Szerkesztve] -
UHHH
őstag
En is megneztem moziban, ennyivel tamogattam. he-he.
-
erdoke
titán
Még aznap láttam a neten, de:
- Fos a minősége, nem is beszélve a timecode imprintről.
- Maga a film egy klasszikus trilógia elbárgyúsított toldaléka, amit a mai kamaszok elvárásai szerint készítettek, nem pedig a 70-es 81-as évek rajongóinak. Az ember továbbra is hajlamos lenne eltekinteni a hatalmas logikai bukfencektől, amik a sztorit terhelik (a 4-5-6-ban is), de ezzel a körítéssel... Majd ha akciózzák DVD-n, akkor meveszem, csak hogy teljes legyen a gyűjtemény. Kb. akkor fogom megnézni is. -
siriq
őstag
Hello
Hidd el jol fogod tenni. teljesen meg voltam hallva a magyar szinkronon.
Nem tudom ki volt az a bena f@sz aki kitalalta a magyar szoveget.
Elnezest hogy elso ingerult hozzaszolasom megvolt, de ez a szinkron egyenerteku a hulladekkal es ezert meg fizetnem is kellett.
Amugy a film nem volt olyan rosz meg egy parszor biztosan megnezem.
A masik amit szeretnek hozza tenni hogy rengeteg penzt elkoltottem mar mozira es nem tehetek rola hogy imadom a filmeket eppen ezert gyujtom is oket.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
én pedig arra számítotam, hogy szarabbul fordítják le a filmet! pl: Shitek bosszúja!
Egyébként egy nagyon érdekes dolog:
Angolba (trailerbe): -Anakin, you breaking my heart!
magyarba (filmbe): -Anakin, most viccelsz?
bár ez a bemutatóban volt, mint most itt mondták. De a filmbe se ''összetöröd a szívem'' volt!
No meg: Sith-ek bosszúja nem= Revenge on the Sith! De a magyarok többesszámba fordítanak...angol verziót akarom megnézni!
-
Husky
aktív tag
Nemtom miért paráznak. Igény van rá. Ha lenne kis eszük, ők árulnák a Neten.
Itt pl nem tudom megnézni a moziban mert vagy összedumálták vagy rá van firkálva valami szöveg. ... Elnézést kérek a szinkronrajongóktól, de én a Revenge of the Sith-et szeretném látni, nem a Sith-ek bosszúja nevű remixet.)
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
most azért a magyat szinkronért mennyek el moziba?!?!
eredeti nyelven különben is jobb...
az is szidja, aki másodszor megy megnézni....
szar a szinkron, nincs pénzem
, ebből virágbolti honlap, vagy program fog következni... (lehet, bár annyira nem érdekel
)
[Szerkesztve] -
efge
aktív tag
ez valahol egyebkent a magyar online ujsagiras nyomora is. tudni lehetett h ez lesz (tegnap amikor reggel felkeltem, beneztem par helyre, es lattam h szerda hajnalni 1 ora ota fenn van az anyag), es akkor erre kozel masfel nap kesessel hoznak le ilyen hireket. ennyit tudnak, masoljak/majmoljak a kulfoldi hiroldalakat...
-
bandiras2
senior tag
Ez miért hír?
''Előbb utóbb mindenki a platón végzi''
Áll az autómentő utánfutóján is.
Szegény szegény Lucast pedig vmiért képtelen vok sajnálni emiatt.
Ahogy most anyagilag állok, csoda ha a netdíj rám eső részét ki bírom fizetni(ecceri hungarian student)Valszeg ebben a hónapban SEM megyek moziba -
tr00p3r
addikt
válasz
Forest_roby #28 üzenetére
ezt nem is hallottam meg....................
-
Incognito
senior tag
Sír a szájuk mikor a becslések szerint kb 600 millió dollár bevételük lesz a filmből. Mellékesen megjegyzem hogy a film 130 millió dollárba került. (Az adatok lehet hogy nem pontosak, de az arányokat szemlélteti).
Az ilyeneket nem tudom sajnálni (inkább azt az anyukát aki nem tud a kölykének enni adni).
Erről ennyit.
[nagyonnagyonnagyonmérgesszmájli] -
Thom!
veterán
Premier jegyeladási rekord az USA-ban és itthon is - FRISSÍTVE
Az RTLklub híradója szerint (ez persze nem jelent semmit) minden eddigí rekordot megdöntött itthon az E3. Soha eddíg ennyi jegyet nem vettek még elővételben és csak az első estén tizennégyezren látták (azóta kiderült, hogy több mint 15 ezren). Hogy Plokot kicsit kijavítsam, nem hogy az Erő visszatért, de mindent vitt. Egész egyszerüen ez a film akkorát üt, mint egy 70 tonnás M1A2 Abrams tank!
Az Egyesült Államokban 16500000 dollár volt az éjféli jegybevétel és mindezt 2900 moziban érték el. Ez pont a duplája a Gyűrük ura 2003-as premier bevételének. Nem rossz, nem rossz. -
Thom!
veterán
-
GD
őstag
2 dolog..
aki olyan igénytelen hogy egy ilyen filmet gyenge minőségbe monitoron néz meg annak a film nem jelent értéket hanem csak egy ócska tömegfogyasztó.. remélem egész életébe alámondásos vhs szalagokat fog nézni
a filmgyártó sztem semmit nem bukik, mert akinek csöpp esze és igénye van az moziba nézi meg először.. mert nem minden évbe készül mostanság star wars..
sztem erre pont nem kell a rajongókat rábeszélni..megy magától mindenki
az hogy egy széria vacak amcsi filmet gépen nézek meg oké, mert jobb ha nem anyázva jövök ki a moziból hogy erre is kár volt pénzt kiadni, mert legalább 5 ismerőst lebeszélnék róla..
és mi a hír értéke annak hogy fentvan a neten? az episode I is fentvolt.. valakit meglep? -
tr00p3r
addikt
válasz
Forest_roby #21 üzenetére
miért nem torrentet keresel??
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Ennek a vetítés elötti SW3-nak a filecserélő programok álltal kiírt ''TTH''-ját elküldené nekem vki?
E-mail-ban, vagy itt, nekem mindegy.
cs,
Forest -
tr00p3r
addikt
így lenne 5-öm a lottón! biztosra vettem, hogy megint botrány lesz az új SW film körül. csak azt csodálom, hogy nem elöbb került ki! amúgy meg nem értem mit csodálkoznak: nem ez az első film ami elöbb van fent a neten mint maga a hivatalos premiere!
erről van szó:
''Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.WP.DVDR-ViSA''
(a googleba beírva találtam természetesen) egy ilyen filmet szerintem (először) moziban kell látni és mert ott igazán látványos. audióvizuális szempontból. akik látták már az ismerőseim közül dicsérik és azt mondták, hogy még1x megnézik. én szombaton megyek megnézni.
[Szerkesztve] -
Terminus_
aktív tag
''azaz rá van montírozva egy századmásodperc pontosságú óra''
mondhatjuk így is...
...de nem százodmásodpercet mutat az utolsó szegmens, hanem a képkockák számát és timecode-nak hívják. Valamint nincs rámontírozva, csak valószínűleg a super kimenetét vették fel a magnónak. Ami még látszik, hogy amerikai szabvány szerinti a felvétel, mert a timecode-ban van olyan, ami 25-tel végződik (a PAL szabvány szerint 00-24-ig megy az utolsó rész, NTSC-nél 00-29).
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
Tegnap este már énis megtaláltam a ''szerveren'', de a sampléba belenézve láttam ezeket a timestampeket, és elment töle a kedvem. Meg amúgyis... este 17:00-re szól a jegyem
-
csucsu_17
aktív tag
Ez nagyon hajaz a 2005-ös érettségire
Kár hogy én is megszívtam..... -
Loha
veterán
Na és? Az összes fanatikus úgy is elmegy a moziba, és megnézi akár többször is.
Ahogy nézem a legtöbb divx mostanában francia vagy spanyol nyelvezetű...
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Semmi
Ehhez inkább nem fűzők semmit.
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Finished workprint lehetett a kikerült változat, vhs minőségű kb, nuked is lett mindenhol.
Sosem értettem, hogy miért néznek ilyet az emberek, elrontja az élményt teljesen.
Ja és Moonman: mi baj a divx-szel?
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Számlálós változat, és állítólag hosszabb is, mint a moziba került...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Idézet a hírből: ''Az internetre felkerült, viszonylag jó minőségű kópián időbélyeg található – azaz rá van montírozva egy századmásodperc pontosságú óra –, ami valószínűsíti, hogy iparágon belülről, esetleg egy szinkronstúdióból került ki, azaz nem egy korai vetítésen kézikamerával felvett másolatról van szó.''
G -
nap
addikt
Szerintem a premieren a diszpaholybol kezikameraval felvett valtoztat.
Latta mar valaki? -
WN31RD
addikt
[KÁRÖRVENDŐ RÖHÖGÉS]
-
Kriza
őstag
Ha-ha-ha! Akkor az ASVA is vakarhatja a fejét!
Egyébként szerintem az SW tipikus példája annak a filmnek, amit az ember akkor is megnéz moziban, ha tök jó minőségű DivX-ben is meg tudná szerezni. A DivX-es változatokat én is csak azért tartom, hogy ha később is meg akarok nézni egy filmet, amikor már nem megy majd a mozikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest