- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
A Yonah utódja az év második felében már 64 bites lesz. Az Intelnek el kell adni mindent külön-külön... nem lehet kapásból 65 nm, dual core, 64-bit, virtualizációval... ezeket szépen egyenként, félévente kell kiadni, pedig kb. ott vannak a polcon készen. Sajna ez van.
Szóval én le mertném fogani, hogy az OS már tudja, csak hát nincs még hozzá hardver
Mac minibe valszeg Core Solo lesz, azaz single core (''Celeron''). Bár, majd meglátjuk - Steve-ék okoztak már épp elég meglepit -
FTeR
addikt
csak egy procit, amihez új chipkészlet kell -> új alaplap -> új ram és a platform még ugyan az is lehetne. egy platfrom váltás kicsit nagyobb cucc, mint, h lecseréled a procit.
a ''két platform'' 100%ig kompatibilis lesz. így csak a gyártókon (vagy lekes hobbistákon) múlik mennyire keverik össze.
kiváncsi vagyok hova lesz az ''ez mac, nem pc''...
ha ms elkészítené a tuti drivereket mac konfighoz (stabilabb lenne, mintha lelkes hobbisták meghekkelnék), akkor almáék úgy járnának, mint a sulinetes gépek a linuxal, hazaviszik és ráwarezolják a wint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- OnePlus Pad 3
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest