- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
válasz kamikaze boci #45 üzenetére
Tehát a hozzá kapott mouseware softverrel is lehet 800dpi-re állítani? Mert én úgy hallottam és olvastam, h. alapból 400dpi-t támogat.
-
Dassler
őstag
Na ja, Iwill-ől nem is beszélve. Milyen lap lett alá pakolva?
Azért egy civicből egy Type-R nem olyan rossz, vagy egy 1.6-os 163 pacis (nekem olyan volt ) az egyel régebbiből. Most be kell érnem egy 2.4-es AccorddalÁllítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
_az
senior tag
még mindíg nem értem, de mindegy, egyelőre ne mköll új rágcsáló
az
-
kamikaze boci
őstag
''mivel ennek a szoftvere csak 400dpi-t támogat'' Ez nem egészen így van.
Éppen azért kell kínlódni a MouseWare-rel, hogy ne 400 dpi-s legyen az egered (ti. a ''gyári'' windows illesztővel csak ennyi).
'' így remélem az 518 szoftvere ehhez is jó lesz''
Szinte biztosan nem (vö. mx500-mx510). Viszont. Biztosan meg lehet találni az egér azonosítójához tartozó stringet a driverben, és akkor elvileg menni fog mx510-el is, ha az egér firmware-e is úgy akarja. Szvsz amilyen pocsékok a Logitech driverek, ehhez is a DB illesztőjét fogják machinálni.egyéb állatfajták
-
kamikaze boci
őstag
Nekem is az a gyanúm, hogy S2020-as lesz, szoftveres tuninggal
Nem tudtam az oldallal foglalkozni (örülök, hogy túléltem az elmúlt 3 hónapot ), viszont most újult erővel és főleg új tárhelyen megy minden tovább: Bővebben: link (remélem nem rúgnak farba a ''reklám'' miatt, továbbra is nonprofit az oldal.)
És egy kép a SetPointról, remélem van olyan jó, mint ahogy kinéz....egyéb állatfajták
-
Apophis
őstag
-
-FreaK-
veterán
válasz kamikaze boci #18 üzenetére
Boci én mikor először meghallottam rögtön a fw-s dpi növelés trükkre gondoltam.
Az optika minden adata megeggyezik az 510ével(razer DB-nek is pont ezek asszem) csak a dpi növekedett pont a duplájára.
Az oldaladdal mivan Boci?Már nem frissül egy ideje
Az igaz hogy a sens megváltozik a dpi növelésével/csökkentésével,de ezt egyszerűen lehet szabályozni bárhol(windows,driver,játék).
Ezt meg felejtsétek már el hogy a szoftware nem támogatja a nagyobb dpi-t...
A szoftware-nek semmi köze az optika felbontásához.. -
atenza
senior tag
Jah, mondjuk abban igazad van h. nehéz még direkt is megnyomni, de sztem van olyan luzer akinek könnyen megy az ilyen. Mondjuk a Logitech logó engem sem izgat, de azért 10k- ért figyelhettek volna rá(csak hogy jobb legyen ebben is mint a razer...) Nekem 510em van, és arra vagyok kiváncsi h. mivel ennek a szoftvere csak 400dpi-t támogat, így remélem az 518 szoftvere ehhez is jó lesz, így menni fog 800dpi-n.
-
RVN
tag
Azzal, hogy leveszed a DPI-t, az érzékenység fog megváltozni. 400 DPI-n gyorsabb, mint 1600-on.
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
hát én is feltenném a kérdést: minek az állítható felbontás? ha egyszer 1600-at tud, miért használnám 400-on???
olyan szaga van a dolognak, mint a telefonoknál: inkább belerakunk 1 rakás fölösleges hülyeséget, csak olcsóbban ne kelljen adni...az
-
Apophis
őstag
Nekem dizájnra is bejön, csak remélhetőleg olyan bevonata lesz, mint az MX 500-nak, mert az 510-nek katasztrofális. Csúszós, zsírosodó vacak.* Másik kérdés, hogy mennyiért lesz itthon kapható, mert bruttó 15k-nál többet nem szánok rá.
*-Kár, hogy a képek alapján echte ugyanaz.
[Szerkesztve]All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
Stratégiai játékhoz ugyanúgy kell a jó egér pro szinten. Ennek a ''butíthatóságnak'' biztos van valami gyakorlati oka, szoftveres összeférhetetlenségek elkerülésére, vagy ilyesmi, de hogy miért kell a gombokhoz hozzárendelni... Remélem, a driverből azonnal kikapcsolható; és nem kell hackelni, hogy tudja az 1600 DPI-t, á la MX 510. Én valszeg veszek egyet, mert kezd szegény MX 510 zavaróan klattyogni..
All was naught but to serve the void...
-
Allien
veterán
Hát, ahogyan az összes pc hardwer marhaság, mert álltalában kompatibilisek egymással, csak néha nem. Értem én, mire gondolsz, de ezt biztos tudja minden hardver/szoftver is? minden esettre, kipróbálnám egy régi játék hogyan fogadná, mint pl. Ufo I-II. Részemről ez csak találgatás, elvileg szép, és jó a nagy dpi.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
cOxeR
Ármester
Végre egy normális hozzászólás
Amúgy ki a fenét érdekel a felirat meg hogy lekopik róla?
Aki használja, kihasználja(low sens) az egerét annak elkopik, és beválik ez az egér
Aki meg béna és nyomogat mindent ész nélkül azt meg csak sajnálni lehet. -
Dassler
őstag
Itthon nekem csak az az egy problémám an, hogy soa nicns semmi, csak 1-2-3 hét múlva és akkor se biztos. Ezt még egy Athlon-64 4000+ esetén megértem, hogy nem tartanak raktáron, dehogy azegész országban nincsen, meg egy sima, mezei videókarira is 2 hetet vártam anno (Ti4200), az árakat me hagyjuk, bár néha azért ki lehet fogni itthon is jókat, bár egy komplett konfig esetén már lehet, hogy 300km-rel odébb már lehet spórolni egy 100-ast.
Nem ide vonatkozó kérdés? Integra, a kocsidról nevezted el magad?Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
kamikaze boci
őstag
Én is azt várom, hogy kiderüljön S2020-as szoftveres fűrészeléssel or nem.
Allien:
bocsi, ez marhaság:''mi van akkor, ha van egy speckó (pl. Razer 2100 dpi-s) egered, de valamilyen progi nem...''. Mire az adat a géphez ér, addigra csak egy vektor lesz belőle, x-y tengely elmozdulás, elmozdulás mértéke. (Ezért kell a 16 bites adattranszfer. Az mx500-nál a hirtelen mozgás és low sense mellett néha kevés volt a 8 bit.)
atenza:
még direkt megnyomni is nehéz, nem véletlenül Itt egyébként folyt egy épületes vita a felbontásról:
Bővebben: linkegyéb állatfajták
-
atenza
senior tag
Jah és a Logitech logó sztem az mx518 is hamar le fog kopni...
-
atenza
senior tag
Sztem sincs értelme ennek az általatok találóan megfogalmazott ''butításnak''. Ráadásul pont a görgő közelében, alatta és fölötte helyezkedik el, ami szvsz heves face to face csatákban nagyon rosszul jöhet...(habár lehet h. vki olyan profi h. biztos nem
nyomja meg ). Amúgy nekem tetszenek a narancssárga nyilak a gombokon, csak ne lenne ien xar csillogó szürke az egér nagy része...
[Szerkesztve] -
kowk
tag
valami guru tenyleg idevetodhetne, es elmondhatna, hogy miert is jo ez, hogy butitani lehet az amugy korrekt 1600 dpi-t?
-
tomcsi23
veterán
.
szóry
Amúgy azt nem érzem feleslegesnek. Ha valakinek jó, ám legyen.
De egy ilyen egér érzékenységét lebutítani?!
#12: Ha olyan rendszeren szeretné valaki használni, ahol csak 400-assal hajlandó üzemelni, akkor vegyen olyan egeret. - szerintem.
[Szerkesztve]...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Allien
veterán
Bocs, én a billentyűzetről beszéltem! Ami EZT az egeret illeti, mi van akkor, ha van egy speckó (pl. Razer 2100 dpi-s) egered, de valamilyen progi nem képes kezelni rendessen, vagy esettleg windows alkalmazás? Dobod a kukába, vagy keresel egy másik egeret, amit kicserélgetsz, ha gáz van?
Mielött azt kezdenénk feszegetni, hogy márpedig ilyen nincsen, erre csak azt tudom mondani, hogy ez a számítástechnika, és valszeg csak nem találkoztál (még) ilyen ütközéssel, de esettleg ennek az egérnek a megalkotói már igen.
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
NEM NEKED (!!!) tök fölösleges, mert ezek szerint
1. nem játszol (nem startégiai játékot, hanem pl. fps)
2. már megszoktad a kommersz eszközöket, és nincsen igényed ''normális'' cuccokra
3. egyébb okok, mint pl.: ....... (ide azt írsz, amit akarsz)
szerintem!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Bővebben: link
Erre a billentyűzetre is azt mondják páran, hogy ''tök fölösleges''. Csak elfelejtik, hogy ettől még másnak lehet értelme!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Integra
titán
50 dolcsi még ok, de mennyi lesz ez, mire ide ér? 75??
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tomcsi23
veterán
''maximális felbontása 1600 dpi, azonban ez bármikor visszafogható 800 vagy 400 dpi-re'' ez tök olyan, mintha tuningolva lenne. Talán káros hatásai is vannak: Melegszik, többet fogyaszt, jobban öregszik, ... Hol van ennek gyakorlati értelme?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
sharker
aktív tag
Hát tök fölösleges az egér..
Ennek már tényleg nemtom mi az értelme...
Nekem az mx510-em is simán jó
és hogy mekkora különbség van a 800dpi és 1600dpi közt?
Passz...nekem nem fontos...
És nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Trollok komolyan
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tudományos Pandémia Klub
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest