- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
szerintem ugyanazt jatszak el, mint anno az intel a socket 479-el.. a 478-hoz kepest csak egy + lab kerul be, megsem lehetett megoldani, hogy a sima 478-as socketbe egy az egyebe belemenjen.. pedig en megprobaltam meg azt is, hogy elhajlitottam egy dothan proci bizonyos +1 labat es belepasziroztam egy 478-as lapba.. sajnos nem post-olt be
-
rudi
nagyúr
Az összes komolyabb A64 hűtő két csavaros, a kisebbek meg általában az AMD alap beakasztós rászorítós megoldását használják, ami 3-fogas. Ha megnézed az anandos linket, ott látható, hogy biztos ami biztos alapona keret sem négyszögletes, hanem lecsaptak a sarkából. Ezzel a bordagyártókkal is kiszúrtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest