Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf2
csendes tag
Ki tud valami újdonságot(mikor lehet kapni, mennyibe kerül)?
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #16 üzenetére
Köszi a linket, még rágódok rajta egy kicsit
Viszont én is 768 párti vagyok.
From Leadtek:
''One window for live video program while the other window for captured program''.
Majd moddoljuk
Ja, kész az új irományom, csak a képeket nemtom feltölteni egyelőre
Ja, ORB. És a Live Broadcast?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Erről a NEC IC-ről kicsit nehezebb volt infó-t találni. De nem tűnik kispályásnak: [link] Mindenesetre érdekes, hogy A/V decoder-ként nem a Conexant CX25843 lett alkalmazva. Bár annak a képességei gyengébbek.
Viszont lesznek akik elégedetlenek lesznek a CX23416-tal, mert csak max 720x576-ban képes dolgozni. 768x576-ban nem.
3D fésűszűrő egyik mai Conexant chipben sincs, valószínűleg ez volt az oka a NEC decoder alkalmazásának. Ami viszont egyszerre két csatornát tud kezelni (a kimenetén pedig 10 bites háromcsatornás DAC van), tehát ha a Leadtek-nél megoldották a nagyon gyors csatornaváltást a tunernél, akkor lehetséges a valódi PIP a kártyával (folyamatos oda-vissza kapcsolgatással)!
Vagy valamit rosszul értelmeztem.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
janpotocki #6 üzenetére
A mellékelt képet hol találtad?
Mert a ''sima'' PVR3000-en mintha több cucc lenne, és a fkete matrica sem a szokásos:[link] -
dbius
veterán
''két csatorna képének egyidejű megjelenítésére''
Ez ebben a formában csúsztatás... Vagyis inkább fényezés.... Érdemes lenne esetleg javítani...
Az idézett szövegrész akkor állná meg a helyét, amennyiben nem egyetlen TUNER lenne a kártyán...
Ugyanis a fentiek reprodukálához először fel kell venni egy adásrészletet, majd felvétel leállítását követően lejátszást elindítani... Na, a lejátszás mellett lehet nézni másik csatornát egyidőben.... nem pedig két csatorna élő adását egy időben!
dbius -
simonzé
addikt
Hát ez a hír remek. Az én 4-5 éves PlayTV tunerem tudja mindazt, amit ez... Mi ezen az újdonság?
-
Allien
veterán
Jajj, de jó, kár, hogy vagy ''kidobom'' a jelenlegi TV tuneremet, vagy kihozzák pcie-ben, és akkor 2 TV tunerem lesz a gépben!
Már ha össze nem akadnak.
-
Zotya84
őstag
Hibridnek itt van ez (DTV1800H): [link], és sztem hamarosan kapható is lesz.
Viszont amit én is szívesen látnék, az a PCIe-s változata.
Ki akar ma még PCI-os eszközt venni, mikor (sztem 1-2 éven belül) hamarosan lekerül az alaplapról
Ki akar egy új rendszerbe két-három évente új tunert venni? Csak mert én jól elvagyok a még SN 1 keretén belül anno vett TV2000XPmmel, amit max a DTV1800H PCIe-s változatára cserélnék le. (Szeretnék időben venni egy hibridet, ugyanis amikor egyre több helyen jelenik meg a DTV, egyszerre túl sokan fogják ezen kártyákat keresni - ismervén a magyar nagykereket. - Lsd. SN3 évvégi géphiányok alkatrészhiány! miatt..) -
Nagyon csecse.
Áráról tudunk valamit?
-
janpotocki
senior tag
az ati kártyás cikkre csak az elmélet miatt mutat link, hátha vki érdeklődne a 3d szűrő működése iránt, egyébként a theater kártyának itt nincs jelentősége
-
Csapi007
veterán
Hello
Nagyszerű.
De szívesebben látnám ezt hibrid formában. -
-
Foglalt név
addikt
De miért pci
-
o0tomy0o
tag
És ennek most jobbnak kéne lennie mint az eddigi típusok a piacon? vagy csak új és aki most vesz inkább ezt vegye mert frissebb a programcsokor? Ez a 3D-s fésűszűrő meg 10 biter konverter a cikk közepén lévő linken lévő másik kártyán is van. Annál jobb a képminősége? Esetleg ez már érdemesebb utód egy pinnacle pro nak?
-
macilaci78
nagyúr
Körbebástyázták szoftverekkel rendesen, pirospont, csakúgy, mint a félmagas kivitel. Rögzítőpántból is adnak mellé félmagasat vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó képminőséget ígér a WinFast PVR3000 Deluxe tunerkártya.
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest