- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Aktív témák
-
Alkarcsont
senior tag
AGP 8X csatolófelület 256 bites memóriabusz
270 MHz-es mag órajel
400 MHz-es memória órajel
64/128 bites memóriacsatoló
4 pixel futószalag
DirectX 9 támogatás
OpenGL 1.5 optimalizáció -
Alkarcsont
senior tag
Anno a gépem amit kompletten vételeztünk egy 233-as Cyrix procival 16MB EDO Rammal és 1MB-os S3Trio-val 2.1GB Seagate vinyóval (na ez az egy dolog ami figyelemreméltó hardverelem volt benne) büszkélkedhetett 1998-ban Augusztus végefelé... és hát khümmm khümmm a pénz elégszűkösen jött össze rá a gép már akkor elavult volt, mikor megvettük ez van...
-
Alkarcsont
senior tag
Valakinek csak az ilyen hulladékra va pénze pl. én spec. már 6 éve fejlesztgetem a gépemet iszonyat kevés pénzből olcsó noname dolgokat veszek azokat is használtan, persze azért nem szarokat így van a gépembe 1700+ XP és ATI Radeon 8500LE nemsokára fejlesztek monitorkártya téren, de ez sem történne meg, ha nem lenne sulinet... Nem csak a gagyi termékek okolhatók hanem szerintem az eladók is én eddig csak egy boltot ismerek a környékemen ahol jól bánnak az emberrel igényei és pénze fügvényében még az öreg mamikának is elmondják mi közül választhat és az kb mire lesz elég az unokájának...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest