- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
nap
addikt
Majd, ha fel kilo alatt lesz az egesz, dvd-vel, plusz aksival... :D
-
geoff
tag
Aranyos darab, elfogadnam ;-)
Kiegeszito akksival 10 oraig birja (4 oraig a normal akksi, az extra teljesitmenyu amit vehetsz hozza 6 oraig, azert ez sem rossz), van benne ujjlenyomatazonosito (mondjuk enelkul azert el tudom kepzelni az eletemet :)). -
utax
aktív tag
Mióta ez a világ legkönyebb notesze ? Pl. a HP nc4000-ről tudom, hogy 1.58 kg. Vagy ne vegyem szó szerint a cikkek címét ?
-
X-COM
nagyúr
hát akinek van kedve cipeljen 3,5kg-t, volt nekem egy 2,7kg-os, hát köszönöm szépen, soha többet
azóta lett egy 1,7kg-os, ez már megfelel... de lehetne kisebb és könyebb :P -
HEBI
senior tag
Ez a tipikus tapasztalat nélküli duma, a főnökömnek én is ezt mondtan nemrég, amikor megvette az a szintén Fujitsu laptopját a P4 2.66-os procival. Mondtam neki, hogy hangos lesz a hűtés, meg nem fogja sokáig bírni az aksiról... DE nem hangos a ventije, sőt! és megy ez is 1.5 óráig az aksiról akárcsak az én 1.6-os Mobil p4em. A teljesítménye meg össze sem hasonlítható! A vonaton Győr-Pest filmet szokott nézni!
Szóval óvatosan az ilyen véleményekkel, azt aláírom, hogy a nagyobb aksitól nehezebb lesz, de nem annyival! max. a 2-2.5 kg helyett 4 kg! Ez konkrétan 3.5 kg. Ami nehezebb az átlagnál, de a teljesítménye is nagyobb az átlagnál! -
freya
aktív tag
Egyébként viccet félretéve, nagyon jók ezek a procik... kár hogy asztali gépekbe nem rakják, mondjuk 2 GHz felett!
Oké ennek semmi alapja nincs, Intel sose fogja a P4-ek meg a Centrino vonal mellett asztali gépekbe ajánlani, de nagyon gyors és hűs proci lenne :) no megyek álmodok inkább a Cool-n-Quiet-ről :) -
freya
aktív tag
''egy 1,7 GHz-en működő Pentium M processzor végzi majd dolgát'' :DDD
-
HEBI
senior tag
Az új Metro katalógusban láttam egy hasonló gépet, igaz nem pontosan ilyet de:
(Nekem ideális lenne)
P4 3.0 HT Northwood,
15.4'' WXGA(1280*800),
512 RAM,
60 GB HDD,
ATI 9600(128MB),
DVD+RW,
3in1kárytaolvasó,
Magyar bill, winxp, word+works
és az ára : 490.000 HUF (bruttó)
Ja és elég vékonykának néz ki, azaz nehéz sem lehet. Ennek a cikkben szereplő gépnek egy komolyabb vetélytársa lehetne!
Ha lenne most pénzem...
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Külsőre nagyon jó.
A Centrino és az nVidia VGA is tetszik. (Ati talán még jobb lenne, de legalább nem SiS vagy intel).
Ára érdekelne.
Mondjuk a 16:10-es képaranyt érdekesnek tartom...
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Egészen pofás darab. Na meg az 1 Giga memória ill. 80 gigás vinyó is jól hangzik. :D Ár?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Reklámblokkolók topikja
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged