- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guruka
senior tag
Legalább, ha majd át akarok térni a Dual Core procira, akkor nem kell új alaplapot vennem, mert a mostani lapomba lesz megfelelő AGP-s kártya.
-
Tommmmka
senior tag
ezzel nvidia barátunk megint jó lóra tett aki nem akar átállni az új technológiákra azok nv-t fognak választani és ez yóó
-
Csiborbogár
őstag
HM!
1350MHz: vagyis minimum 1.6ns-os chipek vannak rajta.
Elég jó tuning. Ezeket lehet még tovább is húzni?
Gondolom a NYÁK sem különbözik. Akkor meg mi a fenének így skálázni egy típust?
Legközelebb majd 10 MHZ-enként csinálnak új kiadványokat!
Biztos, hogy az elsőt is majdnem fel lehet húzni a legjobb szintjére, és máris spóroltunk 100eurót.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
-
Scream007
őstag
fuuu ezek de bitang tuningok.
amugy a gyári hütő szerintem jobb mint az EVGA nem tom mér hiszik hogy jobb az övék csont ugyanaz csak ők nem tettek a tetejére nyílást ergo kevésbbé hül a borda.
azé 450/1300m órajelen eléggé üt ez a kártya. 6800u-t állva hagyja, x850xt pe-vel kéne összevetni ami 600/600on ketyeg például.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Tenfoot
tag
EVGA? Az milyen gyártó? Agp-s alaplapom van, de valszeg jobban megéri alaplapot váltani, nem beszélve az optimalizálási problémákról. PCI-E kártyák ezek. Fából vas karika effektus.
[Szerkesztve]Asus A8V Deluxe, Athlon 64 3000+@2400 Mhz; 2x512 MB DDR TwinMos Twister, Cooler Master Stacker Ház, 650 W Q-tec Táp, Asus 9600 Xt VGA (612/312), 160 gb Samsung HDD, 15 gb Quantum HDD, 4 db optikai meghajtó, SB Audigy LS
-
Rover623
félisten
-
joshua7
veterán
-
Rover623
félisten
válasz janpotocki #14 üzenetére
Sok elírás van ott, de ez általános...
Logikusan gondolkodva: semmi nem indokolná az 5USD árkülönbséget a két kari között ha minden paraméterük megegyezik...viszont a +50MHz belefér...
Szerintem...primus inter pares
-
janpotocki
senior tag
megnéztem a pdf-eket, de akkor meg a memsávszél-értékek nem stimmelnek. egyelőre az a helyzet, hogy a táblázatban feltüntetett órajelek szerepelnek több helyen, a pdf-beli érték pedig csak egyszer. megkérdezem illetékes elvtársat, de nem hiszem, hogy hétfő előtt kapunk választ.
-
BobChemistry
őstag
350 euró? az több mint 80k, annyiért 7800GT lehet kapni, nem?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Male
nagyúr
Pipe visszakapcsolgatásról hallani valamit? (ugye ezeken is a normál 24 pipeos GPU van, csak ebből 8 letiltott?)
-
Dale
aktív tag
256-A8-N507-AX nem is lesz? Pedig én úgy vártam... Hát hogy lesz így nekem új kártyám?
https://enginedesigns.net
-
Rover623
félisten
válasz janpotocki #3 üzenetére
Töltsd le a manual-okat is (N508.pdf és N509.pdf)...
Meglátod hogy van baj...persze nem veled, hanem az eVGA marketingeseivel...
A doksik már majdnem jók...igaz hogy a 2x650 és a 2x675 is 1350MHz náluk, de legalább látszik a lényeg...primus inter pares
-
Exakt
aktív tag
válasz janpotocki #6 üzenetére
itt egy tulhuzott BFG 7800GS 495/ 1.41 ig huzva..[link]
-
Alvin_ti4200
félisten
7800GTX árában esélytelen
-
rollins
őstag
Nem lesz pénzem megvenni, de le a kalappal a gyártok előtt, hogy gondolnak az AGP -sekre.
-
Bgs
senior tag
válasz janpotocki #3 üzenetére
Mar csak egy 1400MHz-es kartya hianyzik a tablazatbol ;)
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
kovy79
őstag
Csak a hűtő a különbség a 2 legnagyobb között?
Mert ha igen, szerintem 30 €-t nem biztos, hogy megér.
[Szerkesztve]''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...