Legfrissebb anyagok
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
na nem voltam rest és leszedtem a manualt. a lap csak fel van készítve SSI tápok fogadására is, ezért a nagyobb csati (2x ATX12), de ebbe normál táppal csak a felét elfoglaló ATX12V megy bele.
a másik csati ami az agp közelében van, az azért van hogy szükség esetén (ha agp pro kártyát használunk) megfelelő legyen a vga tépellátása, tehát agp pro vga esetén ide is csatlakoztatni kell egy tápot.
mondjuk a leírás (1.1-es már) beszél még egy hagyományos JPW1-es csatiról is, de a board layouton és a képen ennek nyoma sincs... lehet hogy ez még nem 1.1 hanem csak 0.9?
húú ha nagyon kusza vagyok vagy rosszul értettem az az időnek is betudható.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest