- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
énis pár hete váltottam widera, azelőtt még sima crt volt, sztem van potenciál bőven a technológiában, lehet itt dobálózni hogy régibb játékok nem mennek rajta rendesen, meg nem is olyan magas a moncsi, erre ellenpéldaként annyit, hogy a régebbi játékok (nem csak 1-2 éves, hanem 6-7 !) amiket kipróbáltam rajta, darabonként kb 2 percet igényeltek widescreenre applikálásból kifolyólag, aki meg a mostani gamekat akarja futtatni maxon, annál ugyis van annyi kraft hogy elbír egy wide felbontást
nekem azért szimpatikusabb mert bár a régi 15 colosommal sem igazán a mérete hanem az aránya volt a gond, kiraktál egy winampot 1024ben, oszt már megette a képernyő negyedét-harmadát, 4:3 hoz moncsinál kb ugyanez 19 colnál felbontásból eredően, itt szépen egyik oldalon fut a winamp, másik oldalon egy böngésző ablak, középső üres helyen meg azt csinál az ember amit akar - én speciel MSN ezni, munkámat szoktam benne csinálni excellel, ilyesmik, és ez vígan megvan, hihetetlen multifunkcionalitást biztosít a felület, régi mellett pl el sem tudtam képzlni hogy photoshopozás közbe zene vagy film menjen, most vígan megcsinálom, mert elférés mindezt egy 20 coloson, nem 22 és nem 24, de nem bánom, nekem nem érte meg a többlet 20-30 K t az a 2 col, tekintve hogy csak monitornak használom a cuccot
a másik dolog ami szimpibb, hogy ha bár nem is oylan magas mint egy 4:3 as, a látószögemhez sokkal jobban alkalmazkodik - humán anatómia, jobban látunk oldalra mint fel le
nyílván aki hárdkór gémer, az meggondolja, nekem pl jobban feküdt wideban az FPS gamek többsége, stratégia meg pláne
ami hátrány lehet ilyen monitoroknál, az a jelenleg elterjedt videók - avi, dvd - minősége
1680 ban már bezony egy eredeti tömörítés nélküli dvd is rohadt pixeles tud lenni közelről, ugyanígy a dvd ripek stb, a 720p s hd cuccok már korrektek rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest