Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Nekem egy Lexmark X1170-es multifunkciós nyomtatóm van és 3600-ért vettem 250ml festéket.
A szines patron valami miatt kb. egy évet bír napi átlag 3-4 lap kinyomtatása mellett. A fekete viszont a gyári van még benne így 3 év után is.
Tehát egy évben kb. 5000.- -ért veszek egy patront és plusz a tinta ami így hogy 250ml-ert vettem színenként: 14,4HuF/ml . -
Quentin Ruby
senior tag
kb 2 éve használok egy IP4000-es modelt
észrevételeim, hogy a kép minősége tartós legyen szerintem.egyéni vélemény,tapasztalat
-a papír minősége sorsdöntő.ha ez nincs tök mindegy milyen tintával(után,vagy eredeti) nyomtatsz kb 1 év és a kép kifakul.
-ha a tinta utángyártott,de a fotópapír baba értve ez alatt hogy kellő súllyal rendelkezik,és a bevonata is megfelel egy szintnek,akkor a kép 2 év után sem kezd el fakulni..
Tehát szerintem a tintán megspórolt összeg töredékét normális papírra költve létrelehet hozni a normális nyomatot és még mindig az eredeti patron és papír ára alatt vagyunk vagy 80%-al.
Az a felfogás hogy a nyomtató az utángyártott patronoktól(persze itt is van legalja) gyorsabban behal szerintem kacsa,de inkább lekopogom
[Szerkesztve]CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Archer
őstag
IP1500 a best ebben az árkategóriában. Fekete+színes patron csere(eredeti) kijön 5-6K-ból.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
s1ny1
tag
mennyivel jobb ez mint az én ip1500-öm felbontás, nyomtatási sebesség mintha u.a. lenne szvsz. max kinézetre szebb.
ps:én 300 és 350Ft-ért veszem hozzá a patront. lehet az a patron olcsó és jó is csak utána kell járni -
Cefet
aktív tag
Nekem IP3000-es Canon printerem van. Teljesen tökéletes.
4 külön tintapatron van benne, most vettem 1 készlet patron 1100(!)Huf-ért.
CD-re is tud nyomtatni, a fényes fotópaírra pedig olyan minőségben ''rajzol'', hogy nem tudnátok megmondani, hogy mivel készült a kép!
Mindenkinek erősen ajánlanám, hogy vegyen, halehetne még kapni...Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
Fryskitt
addikt
Ebbe (IP-1600) lehet tenni utángyártott patront, akettő együtt úgy 700-800 forint, amitől ugyan előbb-utóbb tönkremegy, de még így is megéri. Más kérdés, hogy ezekkel a tintákkal mennyire tartós pl. egy fotó (UV ellenálló képesség, stb). A színes pedig azért fogyott - gondolom én - mert a legtöbb ilyen egyszerű nyomtató elkezdi keverni a feketét a színesből, ha a fekete patron fogyóban van.
Amúgy igazad van, szövegre lézer, de arra a pár fotóra, amire szükséged van, inkább eredeti patron.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
jerry311
nagyúr
Olcsó nyomtatónak drága a leve...
-
őstag
-
pisti
őstag
Egy kis figyelmeztetés:
Én használtam egy IP1600-ast egy darabig, de sajna azt kell mondjam, hogy megutáltam a Canon nyomtatókat miatta.
200 lapot bír a fekete patronja.... Ráadásul a színes patron is kifogy valamitől, bár nemgáz, hogy nem is nyomtattunk szinte semmit színesben. De azért üres a kis drága szerint... Két patron több mint 10k, annyi mint a nyomtató és pár havonta lehet cserélni.
Ezeket a nyomtatókat kb. annyiért árulják, amennyi pénzt elkérnek 1 pár új patronért bele, valami iszonyat gazdaságtalan szerkezetek.
Tipikus példája az abszolúte pofátlan üzletpolitikának!
Csak olyan tintasugaras nyomtatót érdemes venni amihez van értelmes áron normális minőségű utángyártott patron. Nem mind1, hogy 4000Ft vagy 400Ft egy patron... És azon a 400Ft-os patronon is bőven van haszon.
Szöveget nyomtatni nagyon nem érdemes ezekkel, arra sokkal gazdaságosabb egy 20k HuF körüli lézeres nyomtató.
Igaz képeket szépet csinál fotópapírra, viszont nagyon drágán.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz janpotocki #15 üzenetére
PG-37 ? ez valami uj patron ?
ez se lesz olcsó buli... -
róland
veterán
Nekem az IP90-es méretű nyomtató lenne megfelelő, de már maga a nyomtató is egy vagyon. (Sajnos más nem fér el itthon.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
venember83
nagyúr
Szerintem jobban megeri 100-120 euroert 1 lezeres nyomtatot venni s kesz, bar az nem tud szinesen nyomtatni, ami nekem -s meg csomo embernek- nem problema. Szerintem. Vagy nagy hulyeseget allitok?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Jó öreg IP1500-as patronárát nem veri semmi. 500Ft az utángyártott, oszt mehet a nyomtatás.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cannibal
senior tag
Olcsó húsnak...
Nemtudom mennyire leehtnek jól ezek a kifejezetten ''gazdaságos'' nyomtatók -
troland26
őstag
ja ja sztem sincs ezekben a gépekben már ráció 20k körül kapsz olyan masinát ami külön patronos ergo :gazdaságosabb
-
Fryskitt
addikt
Szinte mindegyik belépő szintű tintasugaras ilyen. Mégis inkább a Canon, mint a HP, a Canon fekete patronja típustól függően 2x 3x több tintát tartalmaz, mint a HP, és csak kb. 30%-kal drágább. Alacsony nyomtatási költsége az egyedi színes patronos tintasugarasoknak, de főleg a lézereknek van.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
ftc
nagyúr
Milyen patron mehet bele?
PG/CL40? mert akkor nem éri meg...kb 2 db komplett patron cserével uj nyomtatot vehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Synology NAS
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest