- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Önmagával magyarázni valami létjogosultságát nem lehet, márpedig ezzel azt teszed. A kialakult gyakorlat nem igazolja annak helyességét. Több program használja amúgy a digitális prefixumokat, melyek használata esetén megszűnik az az nonszensz állapot, hogy egy prefixumnak két értelme is van.
-
anjani182
őstag
Szerintem túl sok Juliska van az USA-ban, nem gondolod?
Valóban, ilyen pert, csak ott lehet megnyerni, bár szerintem ez az egész baromság...kötekedés
Egyszer olyan pert nyert meg egy idős asszony az MC Donalds ellen, hogy leöntötte magát a forró KV-val, és beperelte a mekit, hogy nincs ráírva, hogy forró a KV, és vigyázzunk veleTöbb millió dollárt kapot...
-
Male
nagyúr
Beszorozza 512-vel, mert azt tudni kell mindenkienk hogy egy szektor 512Byte
Viszont a Maxtor asszem a vinyókra is ráírta, hogy 1KB = 1000 Byte (vagy az a Quantum volt?), innentől pedig csak anynira átverés, mint a kereskedelemben minden dolgo ahol apróbetű van... (idevéve pl a Quantum sub 7200 rpm vinyóit)
-
törölt tag
Ahol kicsit is komolyan tanítanak számtechet, ott tudják, hogy mennyi egy szektor. Fejben meg nem kell számolni, minden telefonban van számológép, tehát neki lehet ugrani (persze kérdés mekkora számokat bír az kezelni, de kihasználva a szorzás azonosságait az 5 éves telefonommal simán ki tudtam számolni). Vagy simán kérni egy számológépet az eladótól.
A második bekezdésed teljesen igaz, de azt sem lehet vitatni, hogy a teljes és pontos kapacitás ott van a vinyón. Ettől függetlenül gusztustalan megoldás amit a gyártók alkalmaznak.
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Nem néztem meg, hogy őszinte legyek. De tegyük fel, hogy egy átlagos emberke vagyok, aki nem igazán konyít a gépekhez és most akarja megvenni az első gépét. Bemegyek az Auchanbe vagy a Tescóba és veszek egy komplett gépet. Ki fogja megmondani nekem azt, hogy nem annyi az annyi, ami oda van írva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- Microsoft Excel topic
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 2 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest