Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Önmagával magyarázni valami létjogosultságát nem lehet, márpedig ezzel azt teszed. A kialakult gyakorlat nem igazolja annak helyességét. Több program használja amúgy a digitális prefixumokat, melyek használata esetén megszűnik az az nonszensz állapot, hogy egy prefixumnak két értelme is van.
-
anjani182
őstag
Szerintem túl sok Juliska van az USA-ban, nem gondolod?
Valóban, ilyen pert, csak ott lehet megnyerni, bár szerintem ez az egész baromság...kötekedés
Egyszer olyan pert nyert meg egy idős asszony az MC Donalds ellen, hogy leöntötte magát a forró KV-val, és beperelte a mekit, hogy nincs ráírva, hogy forró a KV, és vigyázzunk vele Több millió dollárt kapot...Forever and ever, let's make this last forever.
-
Male
nagyúr
Beszorozza 512-vel, mert azt tudni kell mindenkienk hogy egy szektor 512Byte
Viszont a Maxtor asszem a vinyókra is ráírta, hogy 1KB = 1000 Byte (vagy az a Quantum volt?), innentől pedig csak anynira átverés, mint a kereskedelemben minden dolgo ahol apróbetű van... (idevéve pl a Quantum sub 7200 rpm vinyóit ) -
törölt tag
Ahol kicsit is komolyan tanítanak számtechet, ott tudják, hogy mennyi egy szektor. Fejben meg nem kell számolni, minden telefonban van számológép, tehát neki lehet ugrani (persze kérdés mekkora számokat bír az kezelni, de kihasználva a szorzás azonosságait az 5 éves telefonommal simán ki tudtam számolni). Vagy simán kérni egy számológépet az eladótól.
A második bekezdésed teljesen igaz, de azt sem lehet vitatni, hogy a teljes és pontos kapacitás ott van a vinyón. Ettől függetlenül gusztustalan megoldás amit a gyártók alkalmaznak.
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Nem néztem meg, hogy őszinte legyek. De tegyük fel, hogy egy átlagos emberke vagyok, aki nem igazán konyít a gépekhez és most akarja megvenni az első gépét. Bemegyek az Auchanbe vagy a Tescóba és veszek egy komplett gépet. Ki fogja megmondani nekem azt, hogy nem annyi az annyi, ami oda van írva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest