Új hozzászólás Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Már féltem, hogy megint valami USB-s villogó, zenélő karácsonyfárol szól majd a hír
Nekem amúgy nem jön be a ''cipőtalp''. -
ciao
senior tag
aki ma usb 1.1-en adja ki a termékét azt akkor engedném levegőhöz amikor usb 1.1 átmásolt 64megát
-
BlackWoOd
aktív tag
Furcsa mód nekem is tetszik az a narancssárga ''cipőtalp''.
(De tényleg!)
A magas százalékot nézve -szó szerint értelmezve a szöveget- meg csak az volt, hogy ''tervezi'', nem az, hogy valóban azt is vásárol.
(Egyébként is, nézd meg, milyen szervezetnek a tanulmánya...Pont olyan, mint a piacon: ''Drágaságom, az én paradicsomomnál nincs szebb a környéken!'' )
Megaztán a műszaki cikk is elég tág fogalom. -
Obi-1
őstag
Jól néz ki ez a sportos Mp3 lejátszó! Még érdekesebb (bár szvsz túlzás) ez a piackutatás, hogy az emberek mennyi műszaki cikket vesznek karácsonykor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hazánkban is kapható a gyártó több terméke.
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest