Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
Dworkyll
tag
Hááát, szerintem is kérdéses, lentről fölfelé megoldás. A közepes és annál nagyobb szerverekből most kezdjük kiszórni a ''skuzzy'' diszkeket a száloptikások kedvééért, és a trend éppenséggel az, hogy a nagy killer storage rendszereknek egyre kisebb verzióik jönnek ki. Pl. Kezdetben vala az EVA, aztán átnevezték EVA 5000-re amikor kijött a ''kistesó'' az EVA 3000. Két három év múlva alig lesz SCSI a szerverekben, ahogy a volumenhatás lenyomja a fiberes cuccok árait.
Kis kütyükbe, WS, PC meg elég lesz a SCSI, de ott meg jól fölösleges ez a kötegelősdi.
Szal ennek a sikerére éppenséggel nem fogadnék.http://ekonyvolvaso.blog.hu
-
esteban
senior tag
Na ja .. itt a hardware gyartok teljes gozzel fejlesztenek, hogy minnel nagyob legyen az adatatviteli sebesseg, kozeben a draga prg. fejlesztok meg b@szank gondolkodni, csak irjak a programokat egyra nagyobb meretben, mert ''ugyis eleg a savszelesseg'' ...
iBook + RedBull :)
-
_Volkovy_
nagyúr
hú nem semmi :) lehet hogy én vagyok lemaradva technológiailag de az a 1.12gb/s se semmi...az én 20mb/s vinyómhoz képest :)
-
lvd
csendes tag
Az FC sem túl drága pláne hogy mostanában a storage full-fiber architectúrával jön, és az SCSI külön illesztést igényel. A fiberben jelenleg a kábel a gázos néha (gyártás ára), ha megtapossa az ember. Bár az SCSI-nél ezerszer jobb az átviteli távolság miatt, meg aztán könnyebben is kezelhető mint az ujjnyi vastag SCSI, ami még emberölésre is alkalmas lehet :)
-
Adi
senior tag
A SCSI-szabványról lassan azt hihetnénk, hogy a feledés homályába merült, ám ez koránt sincs így.
Akkor vedd be a Cavintonodat, mert a szervergyártóknak nem ez a véleményük róla. :DDDldm start-reconf primary
-
Bagoly
senior tag
Mondjuk a képen up to 1.12 GB/sec van...Úgy már sokkal reálisabb.
''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''
-
lvd
csendes tag
Hali,
A 12GB/s -el talán nem egy drive-ot kellene elképzelni, hanem egy stripe-olt diszk-tömböt ami elkosztja az I/O-t a rendszerben lévő diszkekre....
Egyáltalán nem elképzelhetetlen ez a sebesség, a gond csak az hogy mid-range és enterprise környezetben ahol ennek van létjogosultsága már régen többcsatornás FC (Fibre-channel) rendszereket használnak ami már tegnap is tudta a 2 Gbit /s -et, esetenként 2 porttal 1 kártyán (2+2=4)
Üdv -
marcee
addikt
A cím alapján elsőre nem értettem, hogy hogyan kaptak atipusos tüdőgyulladást a meghajtók? :D
\m/
-
shtml
őstag
3, sőt 12 GB/s (gigabyte)? Akkor ehhez már ''csak'' megfelelő meghajtót kellene gyártani...
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Hardcore café
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Macska topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest