- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
tudnátok segíteni, hogy a MicroComp-on kívül hol tudok venni PCI risert? (2-es kellene)
-
csimmasz
aktív tag
válasz
kiskegyed #20 üzenetére
Nemtudom milyen alaplap pontosan ez a Pc partner mert semmi felirat nincs az alaplapon,egyébként nem az enyim haverom hozta hogy tegyem rendbe.
Amugy abit BE6-2 es alaplapommal nem voltam megelégedve, fél év után megmurdelt valami benne ,mert ahogy bekapcsoltam az udma-t lefagyogatott, anélkül meg valami 320-as flopit érzékelt állandoan holott nem is csatlakoztattam semmit. -
lazydog
addikt
-
kiskegyed
aktív tag
''Mifelénk nemigen ismert a PC Partner név'' Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik PC Partner-re, de bennem mély nyomot hagyott jópár éve, amikor csóró diákként P-100-ról váltottam P-II-re az áfa nélkül ''okosan'' beszerzett gépben az alaplap pár hét után elhalt.
A ''kereskedő'' meg nem akart megismerni.
A tied is hasonló eresztés lehetett, egész jól birta!
Az elhalt lapot végül egy alig használt Abit BH-6-ra cseréltem, ami azóta is folyemetosan megvan és muxik, pedig már akkor is szidták az abitot!! -
kovasz
senior tag
mennyibe keru egy ilyen?
[Szerkesztve] -
zotyesz66
őstag
Csak, hogy tisztán lássunk: PC Partner -> Sapphire
-
-
esteban
senior tag
... azt szeretnem tudni, hogy az ilyen - erdkes - dolgokat hol a feneben aruljak, mert nem eleg, hogy Magyarorszagon, de sem Malajziaban sem Shanghaiban nem lehet megvenni oket ... :|
-
anulu
félisten
jobban ismerem a PC Partner-t, mint szeretném. röviden így fogalmaznám meg a véleményem: ''Akkor inkább Asrock, pedig azt is annyira szeretem, mint varjú a rohadt tököt!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest