Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Valoban jot tesz a piacnak a Sony szinrelepese, mert akinek valamit is szamit a minoseg es a design egy ilyen eszkoznel, annak most legalabb mar 2 valasztasa is van. illetve hamarosan, mert itt meg nincs. Viszont az a 30%-ar azt en orommel kifizettem egy ilyen messzemenoen jo minosegu eszkozert. Komolyan mondom, ahogy az talalva van az ember ele, az fantasztikus. Lehet hulyenek neztek, de mindig is szerettem az igenyesen, gondosan prezentalt dolgokat. Es az iPodnak a mar a csomagolasatol is lehidaltam. A legkisebb darabjaig gyonyoru a kidolgozasa. Tenyleg csak azok vegyenek iPodot, akiknek ez szamit, kulomben jogosan fogjak ugy erezni, hogy kicsit draga. A hangminosegere meg nem lehet panasz, (gondolom a Sonynal ez fel sem vetodik) egy hangmernok kolegamnak megmutattam az iPodot: minimalis kulombseg volt a kimeno jelenel a 6millas ProTools hardware-hez kepest:)
OFF: viszont nem ertem, hogy ha ilyen jo eredmenyeket ert el a sony az uzemidoben, akkor az a kis DSC-V1 miert csak ilyen keves ideig birja. Nem banom, szeretem azt a gepet, csak nem ertem
ON
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest