Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már 3,5 éve vagyok a Datanetnél, azóta nem sikerült a náluk levő levelesládámba belenézni, mert nem enged be. Amikor más problémákkal kerestem a techsupot, erre csak vonogatták a vállukat. A minap egy akciós szerződésmódosítás miatt személyesen kellett bemennem az ügyfélszolgálatra. Ha már ott vagyok, rákérdeztem erre is újra. A fickó leereszkedően közölte, hogy jó, megváltoztatja most nekem a jelszót, de tudjak róla, hogy ez amúgy pénzbe kerül. Utána fölényesen mutatta volna a weblapon, hogy majd hogyan tudom megváltoztatni az 123456-ot valami másra. Gépeli be a jelszót, a rendszer nem ereszti be. Hoppá.
Ettől az arcméretből kicsit visszavett.
Némi telefonálás után kiderítette, hogy egyáltalán nem én vagyok a hülye. Amikor a Datanet x éve a Váci útról kiköltözött Budaörsre, az egyik szervert nem annyira jól sikerült átvinniük.
[Szerkesztve] -
NasCa
tag
Amikor a kimaradás után a routert újra be kellett konfigurálnom és hirtelen nem tudtam hogy mivan, egy rossz pillanatomban felhívtam a helpdesk-et és hát...
Valami iszonyat primitív figurát sikerült kifognom, aki kb. leüvöltött hogy miért basztatom ilyenekkel. Szóval nálam datanet 1214 hotline suxxxxxx. -
Nálam meg később kb. dél körül ment el a net és 2-3 óráig nem volt elérhető.
Viszont a központi számon gombnyomkodás nélkül azonnal egy ügyfélszolgálatos jelentkezett be és mondta mi a gond, gondolom ráállítottak mindenkit a telefonkezelésre. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekünk Datanetes bérelt vonalunk van, és este fél 8-kor még mindig nem működött...
-
moonman
titán
nekünk kétszer egy óra kimaradásunk volt. szintén céges bérelt vonal.
otthoni chello-val már nem is emlékszem, mikor volt utoljára baj.
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
Nekem nem Datanet ADSL van, hanem az az internet szolgáltató akinél vagyok a GTS-től veszi a bérelt vonalat. Én azt vettem észre 10 után amikor fölléptem hogy csak belföld volt ott is akadt 1-2 oldal ami nem jött be, de nemzetközi az totál halott volt. Úgy egy órával később 11:20-ra viszont minden megjavult. Viszont a szolgáltató ISP sem tudta elérni GTS-t a vonalak túlterheltsége miatt.
Meg a ping is bix-re magasabb volt a szokottnál, először arra gondoltam megint sikeresen beleraktak egy nemzetközi hurkot. Aztán láttam BIX staton hogy megint haldokol náluk valami ahogy egy hónappal ezelőtt is. Akkor egy kábelátvágás miatt nem ment 3-4 órán át main bix linkjük, a tartalék 622mbps-esbe meg nehezen tudták belepréselni a 2Gbps-es forgalmat.Habár először ott is nemzetközi felé routoltak, akkor is a gyanusan magas ping és csomagvesztés tünt fel elsőnek.
Múlt hónapban olvastam másik fórumon hogy küldtek az előfizetőknek értesítőt hogy e hónap 5.-én és 6.-án hajnalban bővítenek meg hálózati eszköz nagygenerál lesz, de úgy tűnik nem tudták addig kihúzni újabb hiba nélkül.
Szépen meglátszik a BIX staton is. [link]
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
Ez nem az igazi, hol van kapcsolat,-hol nincs...
-
lesaux
veterán
Én meg jól rákeféltem, mert routerből bontottam a kapcsolatot, hogy új IP-t kapjak, pár másodperc múlva meg már nem tudtam csatlakozni. A router nem írja ki, hogy mi a baj, csak hogy failed. Variálgattam a szokásos jelszavakat, de nem nyert egyik se. Kiiktattam a routert, Windowsban létrehoztam egy ADSL-kapcsolatot. Az legalább hamarabb írja ki, hogy az azonosítással van gond. Megint próbálgattam jelszavakat, végül már a felhasználónévben sem voltam biztos. Felhívtam hát a céget, de foglalt volt egy darabig.
Aztán elárulták végül, hogy náluk van a hiba.
Mondjuk amikor a múltkor gebasz volt az ADSL-lel, már a robot mondta a telefonban, hogy igen, szar, dolgoznak rajta. Most ilyen nem volt. -
Calibos
addikt
Van már Internet, szóval a topik zárható
eredeti hírben szereplő 12:20 percel ellentétben csak pár perce tudtam csak kapcsolódni a netre! Kb. 17:45-kor
[Szerkesztve] -
kbalage2
aktív tag
Nálam megvolt a kimaradás, de miután felhívtam az üszit és túlterheltségre hivatkozva nem kapcsoltak senkit gondoltam hogy nem nálam van a defekt, a többi meg türelem kérdése
-
L3zl13
nagyúr
Ja, volt egy szép kis áramszünet itt a környéken, és a GTS itt van a szomszédban.
De nekünk a nettel nem volt baj. (GTS bérelt vonal) -
HXY
addikt
na bumm, kétévente egyszer van kimaradás...
akkor mi, chello userek mit szóljunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest