- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
''Mert ezexerint nem dúskál az S3 a pénzben amit úgymond a VIA-tól szívott el.'' Ja, de ha veszteséges (gondolom az, különben nem lennének pénzgandjai....) akkor mégiscsak a VIA-tól vonja el a pénzt.
2: OKs, az újabbak butitott verziója is belefér (amit linkeltél abban is egy 2 pipeos GPU van integrálva, nem a ''rendes''), de ez nem a különálló GPU-juk, amire azt írtam, hogy nem fér el, és nem is kellett volna kifejleszteni... én pl a S3 GammaChrome S18 Pro és hasonklókra gondoltam: [link] Ez szerintem éppoly felesleges pénzkidobás volt, mint a SiSnek megcsinálni az XGI Volari-kat...
3: OK, akkor másról beszéltünk.
Nem veszem kötözködésnek.
(Én éppígy nem bírom, ha egy SiS-es alaplapos gépnél bármi gond van, akkor egyből a SiS-t hibáztatják)
Na jó, összefoglalva a véleményem az, hogy a VIA elb.szta a P4 buszos dolgot az elején, ez nagy hiba volt, a másik, hogy nem kellett volna belevágnia az S3-mal a különálló VGA-khoz GPU-kat fejleszteni... egyszerűen nincs elég háttere ahhoz, hogy fel tudja venni a versenyt ezen a területen az Atival és az nVidiával.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olcsóbb rendszerek alapja lehet a most bejelentett P4M890.
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gerner1
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest