- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
Szerintem eleve nincs létjogosultsága,
De ha már két-három éve minden notebook része lenne, nem lenne rossz.
a dolgok jelenlegi állása mellett a HDD-ket néhány év múlva teljes egészében a flash alapú tárolók fogják váltani.
Szerintem ez abszolút ki van zárva. Ez olyan mint ha azt mondanád, hogy CD-t se lehet kapni a boltban, amióta van DVD, és különben is tök olcsó, mindenki azt használja.
A notebookoknak is megvan az ''asztali'' változatuk (böhöm nagy, nehéz, 20 percig megy akksiról, de legalább jó drága) ki a fene fog flash drive-okat használni ott, ahol ez feltétlenül nem indokolt?
Forint per Gigabyte viszonylatban pedig olcsóbb lett a flash, de ha azt vizsgáljuk, hogy milyen arányban csökkent az ár-kapacitás viszonya a HDD-knek, van egy olyan érzésem, hogy még jópár évtizedig nem ér a közelébe sem a flash.
Szerintem majd kb a 25. században akkor válthatná le a teljesen elektronikus adattároló a HDD-t, ha olcsóbb lenne előállítani őket mint mechanikus alkatrészeket gyártani (motor, csapágy, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest