Hirdetés

Aktív témák

• Chain|Q

tag

válasz Fiery #199 üzenetére

Keso van, de ezt inkabb a fonokomnek magyarazd el, mer az szok ilyeneket mondani. :D

Mac... Ugyan. Nekem 1db Macem van, egy regi 8500/AV, 604e/200-as processzorral, csucsul a sarokban es LinuxPPC-vel tuzfalat jatszik, mer' masra nemjo. :D A Pegasosrol beszeltem.

Egyebkent szerintem az egesz vitanknak, vagy inkabb beszelgetesunknek ebben a mondatodban van a kulcsa:

Vagy rakjak ra Linuxot? Az alatt meg baromira nem erzodik, hogy olyan nagy durranas lenne a Mac...

Teljesen igy van, es teljesen igazad van ebben. Viszont egyben ravilagitottal a szoftvertamogatas gyengesegeire. Teny hogy amig egy platformon (esetunkben az x86-os pC, rajta futo tetszoleges OS-el) jelen allapotaban alkalmatlan mindazokra a feladatokra, amiket egy szoftveres emulacio raruhazna, egyszeruen sem a hardver, sem a szoftver nem eleg rugalmas hozza, es az elonyok helyett inkabb a dolgok hatranyait hangsulyozna ki. Igy tenyleg semmi ertelme sincs, mert nem technologiai szepseget jelentene, hanem tovabbi bugok es lassusag forrasat, pedig az mar van igyis eppen eleg.

Egyebkent milyen Mac az? Ha 5-os IE fut rajta, akkor az mar PPC-s kell hogy legyen, azon meg futni kene fejlettebb OS-nek is, kiveve ha valami 601...

Aktív témák