Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
válasz
newman2000 #59 üzenetére
sóhaj
-
newman2000
csendes tag
válasz
Neovenator #58 üzenetére
Én terelek? Nem én! Nem vagyok én közlekedési tábla!
[Szerkesztve] -
Neovenator
senior tag
válasz
newman2000 #55 üzenetére
Ne terelj!
Tudod jól, hogy nem a reményeinkről volt szó... -
Tomoty
senior tag
Akkor most lehet valahol kapni GammaChrome kártyát???
-
newman2000
csendes tag
válasz
Neovenator #54 üzenetére
Az S3 kártyákhoz fűzött reményekről.
-
Neovenator
senior tag
válasz
newman2000 #49 üzenetére
Nagyon sikkes.
Te miről beszélsz? -
TommyGun
őstag
Nah nagyon OFF de megtaláltam
DIMAOND VIPER V330 - Riva 128 csipp
DIAMOND VIPER V550 - TNT1
DIAMOND VIPER V770 - TNT2 ultra
DIAMON VIPER II - Savage 2000 csippel -
newman2000
csendes tag
Hja, az álmok megvalósulásának legfőbb akadálya, a valóság.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Neovenator #47 üzenetére
A múltkor is benyögött valami hasonló okosságot, mintha egy picit is fogalma lenne a dolgokról....
[Szerkesztve] -
Neovenator
senior tag
válasz
Basmacskin #42 üzenetére
Te miről beszélsz?
-
TommyGun
őstag
válasz
Basmacskin #42 üzenetére
Itt most nem azon van a hangsúly hogy milyen a cucc per/pill...itt azon van a hangsúly hogy a sok tetű amcsi tudatlan pancser vegye meg fusson fel az eladás, jöjjön ki pár driver és lenyomja az europai árakat
-
ftc
nagyúr
válasz
Basmacskin #42 üzenetére
És a Gammachrome-hoz?
-
Balinov
titán
válasz
Basmacskin #42 üzenetére
Ámen!
-
Basmacskin
aktív tag
Az XGI Volari V8 duo ultra úgy viszonyul az S3 Deltachrome-hoz, mint ahogy a GeForce6800SLI viszonyul az FX5200 64bit-hez. De mint tudjuk, a V8 nem valami fényes kártya.
Amúgy ennyi futószalag meg annyi, egy pár tény, amivel jobb, ha számol az ember:
1. Még nem láttam rajt DX9-es játékot elindulni. Biztod bennem van a hiba.
2. Volt kép Dx8-as játékokkl, csak nem tudta az agyam összerakni.
3. Gondolom a Mario azért elfut rajta, de sztem nem sokkal erősebb egy S3 Savage2000-nél.
Magyarul ez a kártya egy rakás sz*r. Ha már újdonság, akkor buy XGI, bár azt is csak azoknak ajánlanám, akik nagyon szeretik a duál-gpu-s megoldásokat... Ezzel legalább elindulnak a játékok. Naggyából. -
Nedudgi
aktív tag
Nah, ne offoljuk teljesen széjjel a témát.
Amúgy az S3 nekem is szimpatikus főleg hogy le akarják szorítani a fogyasztást. Azt viszont nem értem hogy miért hagyták ki a crossbar-t (vagy annak S3 megfelelőjét) ebből a kártyából. A VIA nem olyan kis gyártó szvsz hogy ezt ne tudták volna megoldani. A Grafikus mag nem lenne rossz hiszen szintetikus tesztekben jól teljesített, csakhát a való világ... -
hunluigi
senior tag
nekem a dual módal voltak komoly gondjaim (tökegyforma rammokal(2*512) ---> memtest 5 teszt hiba, illetve szorványos kékhalál bizonyos alkalmazásoknál, 1 Gb-s modulal dettó) ezért is váltottam platformot. Ugyanezek a ram-ok most bármely variációban gond nélkül mennek... (és nem eseti a dolog mert a cimborám nf -es lapjában sem tudtuk hibátlan működésre bírni a modulokat... Ezek után picit berágtam és fejlesztés lett a vége (adataimnál). Én nem mondok sem Á-t sem B-t az nf2 -re de engem megszivatott...
(mindenesetre amíg 1 db 512 volt benne hibátlanul és hűségesen kiszolgált)
-
anulu
félisten
''pont azért nem vettem NF3-4-et mert szopnak az emebrek az nVidia driverekkel....''
hol? mert nálam ez az eddigi legjobb chipset itthon, mióta gépem van. piszok gyors, és beton stabil. VIA-val utoljára KT333-as időben találkoztam, azóta nagy ívben kerülöm.
V550 az TNT2 volt -
hunluigi
senior tag
én nf ről tértem át via-ra az elb@szott memo vezérlés miatt... van egy két ficsör ami hiányzik de most legalább stabil a rendszer
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
-
TommyGun
őstag
Te miről beszélsz....nekem is Via K8T800Pro van és istenkirály...
pont azért nem vettem NF3-4-et mert szopnak az emebrek az nVidia driverekkel....
Mellesleg énis úgy tudom hogy a Savage2000 után makkant meg az S3...akkoriban nekem is olyanom volt....YO Kis DIAMOND
Istenem az volt a kira márka akkoriban Diamond Vipper V330 meg V550 asszem....
régi szééép időket visszaMég a dobozuk is megvan a garázsban
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
hát nem éppen, hanem vmikor a Savage2000 után (amikor csődbementek). Amugy mind a Delta mind a Gamma chrome naon vicces dolgokat tud, még a középktegóriában is bőven lenne keresnivalójuk, ha a via nyomulna kicsit (bár mostanában nem tom mi van velük, k8 alávaló chipsetnél mindenki nf4el nyomul, mi van a viakkal?)
-
TommyGun
őstag
Remélem a VIA megtolja egy kicsit a dolgot ha jól tudom ővék most az S3....
Jólenne ha beszállna 3diknak ha nem is mint igaz konkurencia de a low end kategóriát felrázhatná .... -
bdav
őstag
most már inkább GammaChrome-al kéne karit csinálni lassan (vagy az még nincs? én ugy emléxem már elvileg kéne h. legyen)
-
Scae [Edgar]
tag
Amíg nem tanulnak meg drivert írni sz@r lesz az egész. Lehet lehúzni a budin.
-
Balinov
titán
low-end kategóriába szvsz épp a gyér driverellátottság fogja megfojtani ezt a S3-as GPU-t...gondoljatok csak bele,többség,mezei,kezdő,láma,stb. júzer megveszi majd az új ,100k-s (monitorral) egyenkonfigját ..majd mikor az egyébként jó koncepcióban készült S3 vga miatt instabil lesz a rendszere,ezt fogják a héja boltosok először cseréltetni vele...jobb esetbe saját maga kényszerül vadászni mindenféle official/unofficial drivereket,patcheket és ezt a hajtóvadászatot megunva igyexik gyorsan megszabadulni tőle...
-
hunluigi
senior tag
Anno amikor el kezdtek szivárogni a hírek a gyártó első kártyáiról nagyon vigyorogtunk... ''végre lesz konkurencia'' Ehez képest most inkább sírhatnékom van... Kár értük! Mindenesetre az alsóházban tényleg van keresnivalójuk csak ugye azok a tetü driverek...
-
fifi_addict
tag
-
Nedudgi
aktív tag
Helló kolléga!
Az a baj, hogy ebből a kártyából hiányzik az a memóriaoptimalizációs technológia ami a konkurenciánál már régrn megvan. Ezért a teljesítménye hmmm... kissé harmatos. Viszont ha ez meglenne akár jó is lehetne (remélem meg is csinálják) hiszen a szintetikus tesztekben jól szerepelt a cuccos. jah, Bővebben: link és ott van a minitesztek között ilyen is... -
neduddgi
aktív tag
Ki tud róla, hogy milyen eredményei vannak ennek a kártyának mondjuk 3D 03 teszten? 8 futószsalag 15 -16 ezer Ft-ért kevesebb mint a fele, mint amiért ilyesmit kapni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Köci!
-
ftc
nagyúr
Bővebben: link
Igaz ez a S8 Nitro-rol....
Amugy miért ezt eröltetik?
Bővebben: link
Ez egy kicsivel jobb....
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
-
ftc
nagyúr
Nekem a psszziv hütés jön be rajta meg persze az alacsony fogysztása...
-
törölt tag
Ha a video lejátszást segítő programozható bigyulák működnek, meg támogatja őket software, akkor kell nekem egy ilyen!
Apropó. Nagyon hálás lennék, ha valaki hozzáértő elmagyarázná, mi is az a Chromotion motor és mit lehet vele csinálni... -
törölt tag
Lehet ilyen lesz a köv. videokártyám?
)
Jó lenne majd egy teszt ezekről a kártyákról (Delta Chrome). -
hm, ha javitottak a driverein, akkor ennyi penzert talan meg meg is erne...
csak attol felek, hogy sok vele az inkompatibilitasi problema...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest