Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
Ha minőségben rossz lenne és bonyolult, idegesítő lenne, akkor valszeg már rég leírták volna és negyed ennyien se vennék.
És nagyon sok ember van akit nem érdekel a dizájnja, mégis van és elégedetten használja.
Nem kell félteni szentem senkit. Mindenki azt veszi amit szeretne vagy amiben megbízik.
Hidd el neked nem fog hátrányod lenni ebből, sőt lehet, hogy még előnyt is kovácsolhatsz belőle. Pl. 1-2 olcsóbban kaphatsz meg,stb. -
faster
nagyúr
Az apple talán még nincs monopol helyzetben, de pont mivel nem olyan régi ez az üzletág, a jövőben akár erőből tovább javíthatja a pozícióját, és ez szerintem senkinek sem lenne jó rajtuk kívül.
És azért kellene elítélni az Applet, mert lehet, hogy a jövőben visszaél a helyzetével?
Nincs monopolhelyzetben, jó pozícióban van, mert jó időben jó irányba mozdult. Pont. -
faster
nagyúr
3. A piac kiszolgáltatottsága szvsz attól függ, mekkora szeletet tud hasítani belőle az apple magának. Nem ismerek aktuális eladási statisztikákat, de gyanítom hogy máris túl nagyot.
A piac akkor lenne kiszolgáltatva, ha mások mp3 lejátszói eladhatatlanok lennének. Nincs monopóliumhelyzetben az Apple, erős ugyan a helyzete, de messze nem monopólium. Nem olyan régi ez az üzletág, és eléggé sokszereplős.
A design pedig fontos dolog, ha ez nem így lenne, mindenki kantáros kertésznadrágban járna. El kell fogadnod, sokaknak a design is érték, és ebben az Apple-t nem nagyon tudják megszorongatni, pedig a lehetőség minden nagy gyártónak a kezében van. -
robi0604
őstag
Na én azt nem értem, hogy te miért küzdessz... Mindegyik cég el tudja adni a cuccát ha akarja és jó...
Sajnos, hogy melyik nagy vállalat milyen beszállítót alkalmaz, azt mi nem tudjuk eldönteni, de más nagy gyártó is csinált hasonló, sőt rosszabb lépéseket is. Ezért nem kell leírni egy céget, főleg nem a termékét.
Az, hogy kinek mi tetszik az meg mint már beszéltük, szubjektív. Ezt tiszteletben kell tartani.
De ne mondjunk olyanról véleményt, amit még nem is láttunk. (ez általános...)
Ennyi!
[Szerkesztve] -
robi0604
őstag
Nem azt mondtam, hogy nem telített a piac a hasonló termékekkel és nem is mondom, hogy rosszabbak, sőt van 1-2 nagyon jó is. De azt te is beláthatod, hogy az iPod kultuszt teremtett, minőségben nagyon jók és a nagyobb kapacitású mp3-ak között az Apple egyedülállót alkotott.
Egész jó tűrőképességük van és ezeknél ez is szempont.
Engem még az idegesített, hogy hallomásból vontál le következtetéseket.
Nem azt mondom, hogy vegyél, de legalább (ha van rá lehetőséged) próbáld ki. -
-SeveN-
aktív tag
Akkor mar ertem. Tehat azert erdemli meg a IPod a bukast, mert neked masok a szempontjaid.
''ipodok jól megérdemelt bukása''
''az emberek egy része fanatikusan rajong az apple termékekért, mások meg hányigert kapnak tőlük''
''Sokmilliárd légy nem tévedhet!''
''Honnan tudod, hogy nem fog ízleni a kutyasz@rral töltött káposzta, ha még sose kostoltad?''
Hulyeseget mondtal, es hulyesegekkel probalod alatamasztani.
En elfogadom, azt hogy neked nem szimpatikus az IPod es az Apple. Ez szubjektiv.
Vagyel masik Mp3 playert, hasznald azt, mondj rola velemenyt, de azert mert neked nem IPodod van, attol meg nincs bukasra itelve, es nem kell lehanyni.
[Szerkesztve] -
robi0604
őstag
Nem azt mondtam, hogy nem tévedhet de mondjál valami hasonló terméket.
És azt se értem, hogy mennyire kapcsolódik a szállítóváltáshoz, hogy milyenek a termékeik...
Valszeg akkor sok millió elégedett ember téved és egy szutyok termék tulajdonosai?
Használtál ilyen terméket huzamosabb ideig? És utána vagy előtte más gyártóét?
Nem akarlak rábeszélni semmire, sőt senkit, de érdemes kipróbálni. És utána mondjál véleményt. Honnan tudod, hogy nem fog ízleni a töltöttkáposzta, ha még sose kostoltad?
Ennek a dolognak semmi köze ahhoz, hogy mivel kereskedek... nem a népszerűsítésért írtam. És sok ember szintén nem támaszkodik olyan véleményekre, amik csak ''olvasottak''. -
robi0604
őstag
Mondj egy olyan hasonló terméket ami tökéletes és hasonló népszerűségnek örvend.
Félre ne értsd, tudom, hogy minden stubjektív, de nem kellene ennyire hurrogni ezeket a termékeket, főleg ha még nem is használtad hosszabb időn keresztül...
A hírek hallatán semmit nem szabdna venni, mert mindennek van valami baja... -
robi0604
őstag
A legtöbb gyártó bizonyos szinten agresszív...
De nem biztos, hogy a minőség érdekében.
Neked melyik fontos? A lényeg, hogy milyen terméket kap a végfelhasználó és idáig nem nagyon csalódhatott az ember a pénzéért kapott termékben. Természetesen minden gyártónál vannak hibás szériák, de az se mindegy, hogy milyen százalékban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A váltás egyes iPod-típusok áttervezésére, illetve új modellek megjelenésére utalhat.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest