- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Micro Four Thirds
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
@aMoRF
tag
Nem sámli az már biztos! Persze lehetne ezt fokozni!
Ha már forog körbe körbe és a venti is villog meg modig ablak van a házon...
akkor nincs más hátra mint:
Hűtö oldalára és a ház belsejébe ragasszunk kicsi tükröket...
Igy lehetne D.I.S.C.O-t csinálni a számítógépházba....
Mondgyuk a hörcsögöknek...(halak kimentek a divatból a hörcsögé a jövö!)
Persze ha nem akarjuk a házi kedvenceket kínozni akkor lehet potolni a kicsi hugi Barbibabáival... és Kennel...!!!! Kenn fontos elem egy ilyen modingba!
Igényesek külön ruhát is varhatnak a babákhoz... Ami illik az alaplap szinéhez...
Vagy a ventilátor ledek szinéhez...
És ezzel megvalósitottuk a BabaPC-Ház koncepciót.... COOL!
A srácok biztos halálra röhögik magukat LanPartin és addig mi halálra gyilkolhatunk mindenkit CS-be... )A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
-
Dassler
őstag
Ismét egy izé, ami netom, hogy konkrét legyek. Na mind1, ehhez hozzá se tudok szólni. Király lenne, ha még forogna is , mint a sima asztali ventilátorok, az lenne az übermodding, rohanok is venni egyet, aztán meghajtom egy villanymotorral, ami ugyan semmire se jó, de mégis....
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
twollah
nagyúr
A Socket A valahogy kimaradt a szorasbol...
-
polika
senior tag
az a chipset hűtő nagyon konkrét megoldásnak tűnik ott a minta lapon..nem tudja vki hol lehet vmi normális halk de mégis brutális aktív hűtést szerválni nforce 4 ultra chipre? -
Yutani
nagyúr
Szerintem ezt a gravitációs sz*r dumát el lehetne már hagyni, mert véletlenül sem a gravitáció működteti a hőcsöves megoldásokat!
#tarcsad
-
Obi-1
őstag
Én is kábé erre gondoltam, hogy szerencsés-e a VGA felöl húzni a ''friss'' levegőt. De szendvicses VGA-hűtés esetén nem is olyan rossz, hogy a jobban melegedő felső oldal kap egy kis szelet. Talán az sem hülyeség, hogy így rögtön a táp (esetleges alsó ventije) felé nyomjuk a meleg levegőt.
Only a Sith deals in absolutes.
-
Dilikutya
félisten
Még egy ilyen ocsmány kütyüt rég láttam már Milyen házban fér ez al egond nélkül?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
wiziloo
tag
Új találmány: Gömbcsuklós procihűtő
Erre van aztán szüksége az embernek -
Apophis
őstag
Hozzáértők már kifejtették előző topic-okban, hogy a modern hőcsövek belső felépítése valamennyire függetleníti őket a gravitációtól. Tehát rakhatod álló házba is. (Kinek van fekvő háza? Ha csak abban lehetne használni, nem is lenne ilyen hűtés, senki nem venné...)
All was naught but to serve the void...
-
Esmein
nagyúr
Jézusom, ez meg mi a búvárpuki.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
L3zl13
nagyúr
Megint egy procihűtő, ami csak fekvő házban működik...
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?