Új hozzászólás Aktív témák
-
@aMoRF
tag
Nem sámli az már biztos!
Persze lehetne ezt fokozni!
Ha már forog körbe körbe és a venti is villog meg modig ablak van a házon...
akkor nincs más hátra mint:
Hűtö oldalára és a ház belsejébe ragasszunk kicsi tükröket...
Igy lehetne D.I.S.C.O-t csinálni a számítógépházba....
Mondgyuk a hörcsögöknek...(halak kimentek a divatból a hörcsögé a jövö!)
Persze ha nem akarjuk a házi kedvenceket kínozni akkor lehet potolni a kicsi hugi Barbibabáival... és Kennel...!!!!Kenn fontos elem egy ilyen modingba!
Igényesek külön ruhát is varhatnak a babákhoz... Ami illik az alaplap szinéhez...
Vagy a ventilátor ledek szinéhez...
És ezzel megvalósitottuk a BabaPC-Ház koncepciót.... COOL!
A srácok biztos halálra röhögik magukat LanPartin és addig mi halálra gyilkolhatunk mindenkit CS-be...)
-
Dassler
őstag
Ismét egy izé, ami netom, hogy konkrét legyek. Na mind1, ehhez hozzá se tudok szólni. Király lenne, ha még forogna is , mint a sima asztali ventilátorok, az lenne az übermodding, rohanok is venni egyet, aztán meghajtom egy villanymotorral, ami ugyan semmire se jó, de mégis....
-
twollah
nagyúr
A Socket A valahogy kimaradt a szorasbol...
-
polika
senior tag
az a chipset hűtő nagyon konkrét megoldásnak tűnik ott a minta lapon..nem tudja vki hol lehet vmi normális halk de mégis brutális aktív hűtést szerválni nforce 4 ultra chipre? -
Yutani
nagyúr
Szerintem ezt a gravitációs sz*r dumát el lehetne már hagyni, mert véletlenül sem a gravitáció működteti a hőcsöves megoldásokat!
-
Obi-1
őstag
Én is kábé erre gondoltam, hogy szerencsés-e a VGA felöl húzni a ''friss'' levegőt. De szendvicses VGA-hűtés esetén nem is olyan rossz, hogy a jobban melegedő felső oldal kap egy kis szelet. Talán az sem hülyeség, hogy így rögtön a táp (esetleges alsó ventije) felé nyomjuk a meleg levegőt.
-
Dilikutya
félisten
Még egy ilyen ocsmány kütyüt rég láttam már
Milyen házban fér ez al egond nélkül?
-
wiziloo
tag
Új találmány: Gömbcsuklós procihűtő
Erre van aztán szüksége az embernek -
Apophis
őstag
-
Esmein
nagyúr
Jézusom, ez meg mi a búvárpuki.
-
L3zl13
nagyúr
Megint egy procihűtő, ami csak fekvő házban működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó korábbi hűtőihez képest szokatlanul szerény a VapoChill Micro.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest