- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Na, mi hír van mostanság?
-
marcee
addikt
A ''hárodézés'' az más tészta.
Az SGI-nek már van 1GB memóriás ''grafikus alaplaja''. (pl: real-time 3szor (3 oldalfalra vetítve) 4000x pixeles felbontás, 16-os túlmintavételezéssel)
De már nagyon régen (értsd kb 4-5 éve) láttam magyar árlistában olyan 3Dlabs kértyát, ami külön 24 MB frame buffer és talán 128 MB textura memóraia volt (ez utóbbi lassabb, így a költségek 1/2 millió alá szoríthatóak voltak.)
Mi volt akkoriban a király 3d kártya? Voodoo1 = 4MB?
Ha így nézük, ma jobb a gamerek helyzete! -
marcee
addikt
Nem egy olyan tesztet láttam már ahol a ''vége'' (1600, triple buffer, fsaa, aniso) nem futott le a 128MB-os kártyákon, mert nem volt hozzá elég a videó memória!
Más kérdés, hogy csak olyan chip mellé érdemes 256MB-ot passzítani (megfelelő sebességűt persze), amelyik számítási teljesítménnyel is bírja az ilyen extrém beállításokat.
(ja, majd' el felejtettem: ilyen chip nincs!)
-
marcee
addikt
Ha nem vigyáz az MSI megint elvágja magát az nv-nél!
-
twollah
nagyúr
Nem semmi 256Mbyte VGA ram.
Egyaltalan kihasznalja azt valami? -
Xmas
tag
Azért én azt a 6.75%-ot nem hanyagolnám el...
Ha eredetileg USD volt és úgy szerepel itt, akkor kb. 8500 HUF plusz került rá...
De egyébként nagyvilági értékesítőnél nem tartom lehetetlennek az EUR alapú számolást. Főleg, hogy az egy kicsit stabilabbnak látszik az USD-nél.
No de mindegy. Itt nem ez a lényeg, csak úgy megragadta a figyelmemet -
supercow
őstag
Amerikai kereskedő euróért árulja a kártyákat?
Az igen...
-
Cefa
senior tag
Hopp ezek az árak drágábbak a 100 euróval a hercules áraitól.
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Számos rövid hír látott napvilágot a kandai ATI céggel kapcsolatban.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest