Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Valahol nemrég olvastam egy hírt, hogy a terroristák ''bénák'' és amatőr módszereket használnak mostanság, ezért könnyen lekapcsolhatóak. Gondolom, hogy ez az oka annak, hogy nem volt még ilyen támadás, nem értenek hozzá eléggé. Bár a fene se érti figyelembe véve, hogy annak idején például rengeteg vírus született arab országokban.
-
DarkByte
addikt
Ez igen. Nemrég néztük a Die Hard 4.0-t (ami melleseg nekem marhára nem jött be), és bizonygatásba kezdtem szüleim előtt, hogy azért ennyire nem férhetőek hozzá játszi könnyedséggel az egyes közműrendszerek. Hát most jól meglepődtem. Eléggé felelőtlenek akkor akik ezeket fejlesztik.
Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Csendben jegyezném meg, hogy egy-két nagyobb vállalat scada rendszerével nem jó szórakozni, hacsak nem akarja valaki vízszintesre kigyalulni a Kárpát-medencét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest