- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
PCI-E -es alaplapokat tudtok mondani? depo-n néztem lapokat, de nem vettem észre, hogy melyik közülük az ilyen, az is jó, ha mondtok valamit, ami benne van nevükben...
-
efi99
őstag
Marketing. Lényegében megjelenéskor le tudnák gyártani max paraméterekkel, de inkább időben szétterítik, mindig csak kicsit lépnek, hogy mi meg folyamatosan költsünk. Jönnek ilyen hülye mondvacsinált bizottságok, akik már előre tudják, hogy félév múlva bejelentik, hogy majd negyedév múlva bejelentik, aztán úgy tesznek, mintha ezt most fejlesztették volna ki, bla-bla-bla...
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
szakszi
csendes tag
''Hát, itt inkább egyesek lettek volna halvaszületett ötlet...''
Nos, én nem ismerek az itt hozzászólók közül senkit, de nem hiszem, hogy csak azért mert valaki kevésbé ért hozzá, mint a másik, és ebből kifolyólag hülyeséget is mond, vagy meg van győződve a hülyeségéről, akkor személyeskedni, vagy a fenti idézetet kéne használni. Értelmetlen, és hangulatkeltő.
Akkor is tudhatod jobban, ha nem személyeskedsz!
Szerintem''Mi ez Virág! Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni? Én már szart érek?!''
-
LordX
veterán
Hát, itt inkább egyesek lettek volna halvaszületett ötlet...
Miért jobb sokkal a PCIe az AGP-nél?
Egyrészt a világ számítógép-eladás 90%-át az OEM-ek adják, full összeszerelt gépek, amiknek 90%-ánál az oldalát soha az életben nem nyitják ki. Tehát a kutyát nem érdeklni, hogy ki kell cserélni a gépben valamit.
Másrészt a PCIe-nek milliószor egyszerűbb a kábelezése, mint az AGP-nek, mivel az AGP egy 32 bites busz, aminél még az adat-és címbusz is külön van, összességében úgy 50-60 vezeték késleltetését kell azonosra beállítani. A PCIe esetében 2 (kettő) darab vezeték azonos késleltetését kell megoldani linkenként (többes link esetén a különböző linkek késleltetése annyi, amennyit akarsz). Egy eredeti AGP/PCI nélküli nyák legyártása (tippre) 3x olcsóbb, mint az AGP/PCI-s, azonos tudású lapé.
Azért a SATA kábel elavultságára kiváncsi lennék, mivel a SATA2 ugyanúgy kompatíbilis a SATA1-el (ugyanaz a kábel is), mint a PCIe 2.0 a PCIe 1.0a-val.. -
nap
addikt
Nem lehetett volna rogton a kettovel kezdeni?
Vagy ez csak arra jo, hogy ketevente az embernek le kelljen cserelni a teljes gepet?browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
VladimirR
nagyúr
igen, a gef7-bol is lesz agp-s
es? gef5-bol is volt pci-os, megsem hiszem, hogy halvaszuletett otlentnek tartod az agp-t (es bar nem emlekszem, hogy az agp megjelenesekor mennyire volt egeto szukseg a sebessegnovekedesre, de nagyobb osszegben mernek fogadni, hogy akkor is voltak paran, akik eliteltek, mondvan hova ez a rohanas, a pci meg evekig eleg lesz nekunk)
jol mondod, ne rohogtesuk mar egymast
Sanya: sata mely resze az, amely mar megjelenesekor elavult volt? -
anulu
félisten
parasztvakítás és tök felesleges! AGP rlz, és még a gef8-aknak is bőven elég lenne az AGP! 16x PCI-E? ne röhögtessük egymást kérem szépen! nagyon remélem, hogy a GeF Series 7-ből lesz még AGP-s!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Router
őstag
hát igen vízhűtése itt már nagyonsok embernek van csak éppen senki sem akar az általa összerakott rendszertől megválni!
de nézted már ezt?:Bővebben: linkwww.reballing.hu/forum
-
faster
nagyúr
Az Nvidiának jól jöhet a turbocache-s kártyáihoz. Majd, valamikor.
-
Bgs
senior tag
Ezen a fronton tok folosleges rohanni.. olyan mintha a pda-khoz be akarnak vezetni a 10Gbit szabvanyt...
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
ptiboy
senior tag
hát ez elég gáz
szerintem a többségnek még agp-ja van:)
-
Sanya
nagyúr
azért vannak halvaszületett ötletek, amelyek mikor kijönnek épp hogy csak megfelelnek a követelményeknek, máris elhaltak. ilyen pl a sata, már van belőle sata2 stb
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
[lAyCsI]
addikt
Sztem inkább valahol itt próbálkozz
Bővebben: link
üdv,-= No way back from Here =-
-
ftc
nagyúr
2007ben az még messze van,addig jobban elkénet terjednie az 1-es szabványnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest