Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
Aktív témák
-
Bigboy
csendes tag
Taky!
A Mistral-nál most érdemes venni, mert csak 23, míg más helyeken 30 fölött is láttam már. Természetesen a 48x-ről van szó.Sok mindent tudok, de még nem eleget!
-
Taky
senior tag
Van egy Philipsem (8 4 32), de sajna a philips cd-ken kívűl az összes cd-t elrontja bevezetés után. Egy Plextort akarok. Vagy 48x v 52x. Az előbbi 25 az utóbbi még nem kapható, de kb 35 lesz május közepén. Vegyek vagy várjak? Úgyse írnék 16x-nál gyorsabban...vagy mégis...
más:
A plextor 116a dvd olvasó a honlapján IDE és nem Scsi. Már sok helyen olvastam ezt is azt is, nem tudom eldönteni. Amúgy mennyi lesz az ára?"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
MembraN
csendes tag
A gyengébbek kedvéért: Az új technológia segítségével lehetővé válik egy 700 MB-os lemezre maximum 984 MB, míg egy 870 MB-os korongra legfeljebb 1,2 GB adat felvitele. NEM KELL DRÁGÁBB LEMEZ.
A másik: van egy ilyen irom, akkor miert ne tudnám elolvasni rola az adatokat??
(kompatibilitás)..
Nekem inkább a köv. problémáim vannak:
- a filmek,gamek,installok ugyis 700mb ra vannak rippelve, az mp3 cdimet le kell tudni jaccani a sima mp3 discmanba (nem irhatom meg maskent), mast meg minek cd-re irni? :) najo, 5 evente a dokumentumaimat... de azert inkabb 2 cd-t veszek, nem egy ilyet 60ezerert..
- be kell hoznia a plusz árat, azaz sima 48szoros plextor 20ezer, ez meg 40, akkor legalabb ennyit meg kell sporolnia, azaz ha egy cedere 184megaval ir tobbet, es egy 700megas cd 130Ft, akkor egy cd-n sporol 43Ft-ot. (már ha tobb adatot ir ra).
tehat 465DB cd-t kell igy megirnunk LEGALABB, hogy megerje. na es persze 1 even belul, hiszen 1 ev mulva mar megszuperebb irokat vehetunk.
en eddig eletembe nem irtam ennyit meg... szoval no komment, ilyent se veszek.M3mbr4N
-
P. Zoltán
csendes tag
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a Plextor PX-116 scsi DVD olvasó mikor fog megjelenni kereskedelmi forgalomban?
Egyébként a Net-en sehol sem találtam erről a (leendő) meghajtóról infót.
Egyáltalán lesz ilyen meghajtó? -
marcee
addikt
Már éppen hozzá akartam szólni, hogy van új a nap alatt, de az elöttem szólóknak van igaza. :O
\m/
-
xuldar
addikt
Akkor jó ez az író, ha nem akarod, hogy más is hozzáférjen az adataidhoz. Ha nem ismeri az íródat, azt hiszi majd, hogy selejtes a CD. A fizikai felépítésből adódóan nem lehet mással elolvasni a lemezt.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
tomcs
őstag
''A titok nyitja: a hagyományos vörös lézer sűrűbben égeti az adatokat, mint a hagyományos társak.''
most akkor melyik a hagyomanyos? :DDD -
KEndre
HÁZIGAZDA
Van valami belga Plextor is (persze japán is!).
http://www.plextor.be/english/organization.htmlLégy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
charun
csendes tag
Mióta belga a PLEXTOR?
-
KovacsUr
addikt
Ez az... és amennyivel többet lehet ráírni, annyival drágább is lesz az általában használt (esetleg no-name) korongoknál. Arról nem szólva, hogy nem tudja betölteni a gépek közötti adatmozgatás funkcióját, backupolni nyilván senki sem mer majd rá... nem tudom, mire lesz ez jó
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
-
szucsi
őstag
Íme, hogyan lehet az adattárolási-kompatibilitási sz*rhalmaznak lekenni mégegy emberes sallert. Hol vannak a sűrített, a kékfényes, a Cédévédérimromram+-/*RW-R-SCSI meghajtók, kérem?
-
twollah
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy melyik CD-R márka fogja támogatni ezt az új írásmódot, és mennyire lesznek bizotonságban az ilyen módon felírt adataink.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest