Aktív témák
-
cucu
tag
Gondolom a ventillátora hangját egy hétig lehet csak halláskárosodás nélkül elviselni. Aki nem akar egyböl másik hütöt venni, ne vegyen innovision terméket...
-
cadaver
tag
lol eleinte ugy volt h GFFX az ultrahiperszupermenö porszivoval, most meg gf4 mx is veri, es passziv(!!!) hutes? :). de attol meg gffx, kene neki melegedni, nem? ha jol tudom, nincs nagyon mas passziv hutesu stuff... na pá
-
Cefa
senior tag
abszolút lekváros bukta.
-
marcee
addikt
Az Inno meg fogja vissza magát: eddig az volt az előnyük, hogy nem nagyon nyomták tele a dobozt extrákkal és lehetett a kártyát ''olcsóért'' tolni. Mostmegmá' az árát sem merik megmondani?
-
marcee
addikt
Hogyan lehet 2 chip köré, 2 ill. 3 memória kiépítéssel 4 kártyát építeni? :D
-
Biaggio
őstag
Hol a porszívó? :)
-
Fr4G
aktív tag
Igen pontosan ez hiányzik, a középszintű videókártya és ilyennel kéne előrukkolnia az nvidiának, nem pedig 120E forintos FXel. Van ''kistesója'' is (5200) de szerintem azzal sem sikerult megfelelő ár/teljesítményt elérni, ami szükséges a középmezőny kielégítéséhez (vagyik az 5200 is drága). :((
-
Fr4G
aktív tag
bocs, nyakunkod = nyakunkon, azért az nv35re = azért kíváncsi vagyok az nv35re. pedig elolvastam... :(
-
Fr4G
aktív tag
Hát nem tudom, én nagyon elbizonytalanodtam ebben a kártyában, az nvidia ezt már lőheti, mivel az ati már jóval előtte kijött az R9700 Proval és már itt van a nyakunkod az 9800 pro is... azért az nv35re meg a ~110% teljesítményére a sima 5600 ultrahoz képest.
-
twollah
nagyúr
Sebességben mennyivel lassabbak az InnoVision kártyák mint a többi VGA gyártó GeForceFX termékei?
Aktív témák
Hirdetés
ph A többi gyártóhoz képest kissé késve, de az Innovision is piacra dobta a legújabb FX-kártyáit.
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest