- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Sima DDR2 rammot ismered gondolom. Na ez ugyan az, csak speciálisan grafikus kártyákhoz. Régen ilyen volt az SGRAM. Elvileg a GDDR1 olyan 500-700MHz-ig megy gyárilag, a GDDR2 700-900MHz-ig a GDDR3 meg 1400-1500MHz-ig kb. aztán jön a GDDR4... Egyébként semmi extra, részben a magasabb időzítések miatt mennek nagyobb órajeleken.
-
Narancs
őstag
Simán ki lehet hozni 500 fölött órajelet egy sima 6600 -ból is, csak persze nem az innókból. Nekem annó 550 volt a vége a sima 6600-nak. Engem sokkal inkább aggaszt ez a DDR2 dolog. Ez milyen kártáykon volt eddig? Mert 9800PRO -n meg sima 6800-on DDR van, nem? 6600GT-n és 6800GT-n meg GDDR3. És ez a DDR2? ez valami új találmány, vagy mi?
-
ciao
senior tag
az egy dolog hogy a RAM mennyin megy annál ebben a kategóriában sokkal jobban számít a mag az meg csak 300 a GT 500hoz képest sovánka! 66% tuningot ezekkel a hűtőkkel soha de még csere után sem lehet kihozni arról nem is beszélve hogy 1 átlag GT megy min. 550en is
[Szerkesztve]
-
Úgy biza'!
a GDDR3-mal kapcsolatban: Hát igen, Én is szóltam hogy fáradt vagyok... 9 óra ISKOLAI tanulás azért az derék dolog... -
Allien
veterán
Itt nem az a lényeg, hogy SLI módot tudnak összekötő nélkül? Vagy azt már minden 6600-s tudja produkálni?
-
Ne légy telhetetlen
Szerintem a GT-n... Vagy csak Én vagyok már nagyon fáradt, mert reggel nyolctól du. 4:30-ig voltak óráim... -
a 6600gt-n nem DDR3-as ramok vannak?
-
Loha
veterán
Ahogy látom AGP-s nem lesz... Kis szerencsével GT közeli teljesítmény kihozható talán belőlük, és akkor ha jó ár esetén még sikeresek is lehetnek, csak azt nem értem minek rá 256MB ram azon kívül, hogy sokkaknak ez a legfontosabb szempont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest