- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- BIOS topic
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz rőt pajesz #27 üzenetére
Esetleg c17-7?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Racecam
nagyúr
-
rőt pajesz
csendes tag
Szeretnék beruházni egy 17 colos fujitsu-siemens moncsira a következők közül:
S17-1 Bővebben: link,
P17-1, avagy
P17-2 Bővebben: link
1.
A kérdésem az volna, hogy szerintetek melyikkel járok a legjobban, ha nem játékra, hanem netezésre, szöveges és grafikai munkára kívánom használni (ergo fontos a jó színkezelés és az éles kép)?
--------
Végigolvastam elég sok infot a PH-n, amit első körben találtam TFT témában. A fenti hírből értesültem, hogy a P17-2 már S-PVA panel technológiát használ. Azzal is tisztában vagyok, hogy az S17-1 bár igen mutatós és a másik kettőhöz hasonlóan ugyancsak tartalmaz digi kimenetet, mégis a gyártó otthoni termékpalettájának tagja és a korábbi PVA panellel üzemel (bár ez utóbbiról nem találtam info-t a PDF adatlapon).
--------
2.
Nem sok hazai értékesítési pontot találtam ugyanakkor, ahol forgalmazzák a fenti monitor típusok mindegyikét. Általában a fenti típusok közül csak kettő szerepelt az árlistákon. Volt, ahol a P17-1 és P17-2 beárazása azonos volt, sőt olyan is akadt, ahol a korábbi (s nekem design szempontjából ugyancsak bejövős) moncsi többe került. Vajh mi lehet ennek a beárazási elgondolásnak az alapja?
--------
3.
Hogy érdemes megvásárolni a monitort, üzletben, vagy online? Online megrendelésnél nincs mód kipróbálásra, de autó híján jóval kényelmesebb.
Kérlek benneteket segítsetek helyesen választani (ez lenne az első TFT monitorom). -
Yany
addikt
Na, ha már megemlítettem, akkor itt egy mégjobb hely, ha nem tudsz nagykerből szerezni: www.ipon.hu. 143 nettó kisker ár!!! Igen, még mindig erről a 20''-os moncsiról beszélek.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
Jó, persze... minden relatív, de a mezőnyhöz képest pl. a Belinea 10 20 05 egy kifejezetten olcsó monitor.
Mindent(!) tud, amit egy mai monitornak tudnia kell. Nem a leggyorsabb, de ennyi pénzért egy 20''-os moncsitól már ne is várjon 25 ms-nál jobbat az ember!
http://www.ramiris.hu/termek.php?cikkszam=10173&csoport=Monitor&page=1
Na ez a moncsi az XPC-nél asszem kapható, 179e Ft-os áron. A Ramirisnél nagyker áron nincs 140 ropi + FA, úgyhogy ha ez neked nem olcsó (figyelembevéve az 1600x1200 @ 20'' paramétereket), akkor semmi.
Gondolkodom én is egy ilyesmiben...Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
Tudja már vki, hogy hol lehet kapni, esetleg mikor? Nagyon fenem a fogam egy ilyenre. Egyelőre paraméterekben ez mindent üt, bár 1600x1200, esetleg 1600x1050-es felbontásban jobban bejönne. 20''-ban meg minden monitor drága, ami gyors. Szóval eddig p19-2 rula!
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
exlepra
tag
Nagy kár hogy ez a monitor egyelőre csak paperware vagy inkább Cebitware, az asszonynak megmutattam ezt a képet Bővebben: link és neki is tetszett így talán nem duzzogna annyit az ára miatt
-
_Snoopy_
csendes tag
Nekem ilyen monitor kell
Szerintetek mikortól lehet kapni nálunk?? -
Flashback
addikt
Szvsz egyik nagyobb gyártó sem hoz ki kétséges válaszidejű kijelzőt, ezzel a saját hírnevét rontaná! Meg akkor hol van a Minőség Biztosítás??!
Acer 1715-t használok most. 12ms, egyetlen hátránya hogy DSUB-os, de szvsz a képe nagyon jó! Bár igaz látam jobbat de az már 100K val többe kerültprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
-
Flashback
addikt
Nem rosz! Bár vissza lehetett volna szorítani 12ms a válaszidőt. Jó tudom azaz 1-2 ms. Nem kukacoskodásból, de már a komolyabbak mind ennyivel jönnek ki. Ez szvsz már piaci elvárás.
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
en sem bantom:- )))
de akor miert nem kzolted szegeny informacioraehes bandara az infokat irgum burgum:- )))
amugy ha jol tevedek ott kerdeszte vki meg tavajj mikor megtanatam az elso s-pva-na nevezettet hogy mikor es mi lewsz az elso monitor belole, hat kb ez!!!:- )))
csask tunnam hogy ki gyarcsa oket a fujicunak????:- )))
udv
neduddki
p.s. ha esetleg nehany honap mulva egy raks ugyan ijjen designu joszagot latunkmas nev alatt en nem is gondoltam semmire:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Racecam
nagyúr
Nem bántásiból mondom, de ezek már voltak, a 19'' totyikban. Sőt ez is: Bővebben: link, ilyet szeretne szegény Racecam!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
neduddki
nagyúr
HI!
Aszittem mire ide erek mar regen itt lez a link...:- ((((
a 17-eshez: Bővebben: link ehhez mit szoltok??? esetleg az amaeikai oldal: Bővebben: link de eszt a rohatt s betut a pva elott az istennek sem latom,
19hez: netan veletelnul a mar jol ismert e4 ujabb revizoja /vagyesetleg uj adatok:- ((( /??? Bővebben: link ha vkinke a 193p l778-bol ismeros lenne ne lepogyon meg, de az a qtya s betut tovabbra sem latom, DE nessen kecsegbe senki:
20hoz: vegre megvan az afranya s betuuuuu micsoda mekkonyebules!!!!!!! Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. :- )))))))))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ByB
addikt
720 euro, azaz 180.000 forint igen jó ár lenne a 20 colosért, de attól tartok, mire átlépi az országahatárt és letelepszik egy nagykerbe... Pedig nagyon jó darabnak tűnik!
-
exlepra
tag
Fura, hogy nem a Samsung jön ki először ilyen monitorral ha már ő csinálja a panelt.
-
Lacix29
őstag
Azért a betekintési szög ne tévesszen meg senkit.
Nem ugyanúgy néz ki 89 fokról oldalról a kép, hanem ilyen szögből még 1:10 -es a kontrasztarány (vagy a fehér sötétedik v. a fekete világosodik ahogy egyre oldalabbról nézzük)
Szín torzulás itt biztos nincs (PVA, MVA).
S-IPS -nél egy minimálisan lilul a fekete.
TN -nél meg ugye akár inverzbe is mehet a fekete. -
Racecam
nagyúr
Nem mondtam, hogy látod is, csak azt, hogy ez nem újdonság!
Egyébként a betekintési szögekkel itt TFT fronton csak azt akarják jelezni, hogy még milyen rálátási szögek esetén sem sötétedik el a kép és nem torzulnak a színek.
Lásd TN+Film 130°~150°.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
''Mindhárom típus betekintési szögeiként 178/178 fok szerepel az adatlapon, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az LCD-monitoroknál eddig szokatlanul széles szögekből is látható, sőt élvezhető a megjelenített tartalom.''
Hát, ez azért eddig sem volt szokatlan, S-IPS-nél standard, *VA paneleknél újabban szintén ez a gyakori betekintési szög a 170/170 mellett.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
erdoke
titán
Ez az S-PVA jól hangzik. Lehet már ilyen panellel 19-es TFT-t kapni?
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/144hz/1ms/G-sync-Freesync/KOnzolhoz is!Beszámítás!
- SAMSUNG (LS49AG954NPXEN) G9 5K GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Z24i G2 /24 inch/FHD/IPS/1920 1200
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest