Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
tiszta sor. akkor a rendszer működése hibás.
majd akkor belépnek az ellenző cégek is (mittom én a google támogatásával) és máris helyre billen az Erő. a fene egye az a fránya demokráciát.
az eszedbe se jut, h önnön lékesedésükből, a jobb jövőbe vetett hitük erejéből lépnek be szavazni?
mint már soxor leírtam a formátumok kapcsán, az ODF a semmiből jött és egyelőre semmi sem támogatja vagy ami igen, az is igen szerényen teszi azt. ellentétben az ms féle defacto-val.
szal ahogy én látom, itt az ODF köpött bele az állóvízbe. (amivel ha mást esetleg nem is, azt elérte, h ms megnyissa a default formátumát.)
ms meg azért erölteti az ISO-t, mert kormányzati körökben divat lett, h ISO nélkül nincs is élet.
örüljünk a választás lehetőségének ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest