- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Nekem azért van egy olyan sejtésem, hogy innét, a PH! fórumról is többen benne vannak a projektben.
-
L3zl13
nagyúr
Az oldal szerint 2005-re várható kliens egyébb platformokra is. Szóval linuxosok türelem...
Furcsálltam is, hogy az IBM nem nyújt támogatást Linuxra, mert egyébként elég erősen támogatják a platformot. -
wnix
senior tag
válasz
andorpapa #10 üzenetére
én is a setit csinálom, kb egy és fél éve...előszőr én is a gyógyszeripari - számítások irányában gondolkodtam, de végül a seti-nél kötöttem ki, hogy miért ? :
Mi ingyen megtaláljuk a gyógyszert, nekik csak piacra kell dobni.
ezt még kiegészíteném, kb így:
Mi ingyen megtaláljuk a gyógyszert, nekik csak piacra kell dobni, és jó pénzért eladni...
vagy az így megtalált gyógyszert is ingyen fogják osztogatni ?
(ha igen, akkor ok benne vagyok....)
[Szerkesztve] -
andorpapa
őstag
Valóban nem tudhatjuk, hogy mit számol a gépünk, de azért bízom abban, hogy csak nem vernek át ennyire minket. Meg hát ma már annyi lóvé van a gyógyszeriparban is, hogy jobban megéri, mint háborúzni.
Mi ingyen megtaláljuk a gyógyszert, nekik csak piacra kell dobni.
Sipi: a Folding@Home-nak van Linuxos kliense is, ott szintén csúnya betegségekre keresi a világ a megoldást, igen sokan vannak benne. Bővebben: link -
Tényleg értelmesebbnek tűnhetnék,ha a rák ellenszerén izzítanám a prockóm
,de mérföldekkel jobban izgat az,hogy esetleg van még értelmes élet máshol is.A rák csak 1 betegség,ha komoly problémát is okoz,de kapcsolatot teremteni 1 éliennel az emberiség szempontjából nézve sokkal izgalmasabb és hasznosabb dolog -kivéve ha aztán jönnek,látnak,és győznek.
-
Sipi
addikt
Gyönyörű... Fellelkesülök, hogy milyen nemes dolgot segíthetek, erre: támogatott platformok: Windows A-Z...
Éngem meg le sem szarnak a Linuxommal...
Így akarjak jó lenni...
Sipi -
andorpapa
őstag
Jó ez a SETI téma? Te például hiszel abban, hogy az ''élienek'' rádióznak nekünk? Nem lenne értelmesebb különféle gyógymódokat kutatni? (Semmi kötekedés, csak a véleményed érdekel a dologgal kapcsolatban.)
Nos, senki nem kattant még rá? Ahogy látom, a Hungary nevű team folyamatosan gyarapodik! -
Ezt nem,de SETI@HOME az megy állandóan !
UP ! Hátha valaki... -
andorpapa
őstag
PH!-ról csinálja már valaki? Tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest