- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
Huh, már csak az árára lennék kíváncsi. Gondolom nem 150k. :D
-
Cathfaern
nagyúr
Pár kérdés: külön gépről futottak, vagy elosztón voltak? Natív felbontásban voltak, vagy csak berakták valamibe? (általában 1024x768-ra szokták, ami nem éppen megfelelő). Ezeknek a ''beállításokon'' nagyon sok tud múlni (magyarul: a legszebb képű monitor is írtó rondának tud kinézni ezek miatt).
-
twollah
nagyúr
Soha nem lesz ilyen TFT monitorom.
-
neduddki
nagyúr
HI!
es hol itt a gond????? megemlitettem kettot a samsung kinalatabol es leirtma a tapasztalataimat! hgol itt a kerdes??? hogy miert ide, mert ha vkit esetleg erdekel akkor talan belatogat megnezni a hirt es elolvassa a hozzarofogeseket
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
Tyű ha! Ez már valami!
Hamarosan a legdrágább tft-t elérik a leggagyibb crt-k minőségét.
Pár év, és érdemes lesz tft-t venni!Aki él és nem boldog, az téved!
-
engusz
veterán
Akkor kérek szépen 3 db ilyen moncsit. Mondjuk legyen 17''-es. Jah és, ha valaki áldozna rám ennyit, akkor dobjon már mellé egy Matrox Parhelia-t is! Thx!
:)):DDNézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Samsungrol gun eszembe! most nezegettem egymas mellett a 171b es a 172v-t! /nem 1-1 darabot:-)))/ amelett, hogy a 171b-tol sem vagyok hasraesve a 172v kepminosegban meg rosszabnak is tunik szamomra! hatha senkit nem erdekel:-)))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
-
LordX
veterán
Azért az említett monitorok eddig sem voltak kutyák.. (inkább monitorok :) )
A 172T-t már kinéztem magamnak... Most jobban kell figyelni.
Miért nem lehetett kiadni egy újabb típusnév alatt a jobb paneleset? Mondjuk 172TB, vagy vmi hasonló? Ezzel csak összezavarja a vásárlókat. :( -
mzperx
aktív tag
nagyobb nem lesz? modjuk úgy 21 és környéke.... Response time - vagy csak nem vettem észre? és a hibás pixelszám hogy alakul?
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...
-
Bork
csendes tag
Most akkor az a szemünknek jó, hogy egyre jobban vakít a monitor? Nem pont fordítva?
-
ebx
aktív tag
Tetszik. Egyre kevésbé rontják a szemünket :P
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, 1ms, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- LG 27'' UltraGear 27GN750-B FHD IPS 1ms 240Hz G-Sync HDR10 Gaming Monitor
- LG 27'' UltraGear 27GL83A-B 2K WQHD IPS 1ms 144Hz G-Sync Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest