Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
Az eladott alaplapok száma legyen A. A meghibásodási valószínûséggel szorozva,
mely legyen B. Az eredményt szorozzuk meg C-vel, az átlagos kártérítési összeggel.
A x B x C egyenlõ X. Ha X kevesebb, mint a visszahívás költsége, nem intézkedünk.
Sok ilyen baleset van?
Nem is hinné, mennyi. -
D.Orion
veterán
válasz #65675776 #13 üzenetére
Nah én ezért nem veszek semmit ami Fatal1ty. Van egy FS-V7-em. Nah a mínőséget meg a nevet tükrözi, hogy 4hónap alatt kiégett benne a led. Nesze neked Fatal1ty. AZ AN8 Fat is ''szar'' volt, ez se lett hű de jó. Ez amolyan ''megyek lanra a plexi oldallapú házzal és kikandikál a Falat1ty-m'' című dolog. Kb olyan, mint a DFI LanParty-ja, csak annak a desing-on kívűl még előnye is van.
-
törölt tag
A legszebb, hogy felszereltségre a Fatal1ty elmarad a sima mögött. Hacsak valakinek nem jelent többet két ventilátor két további SATA csatlakozónál.
A véleményt osztom, a hiba beismerése egy telített piacon nagyon is becsülendő magatartás (szöges ellentétben az Apple Powerbook-ok túlmelegedési problémájának takargatásával). Látszik, hogy az Abit foglalkozik is a vásárlóival.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Én mindenesetre becsülöm az Abit gerincességét, hogy nem eltusolta a dolgot, hanem korrigálja azt. Le a kalappal.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
twollah
nagyúr
''Azt egyelőre nem tudni, hogy a hibalehetőséget magában rejtő szállítmányból érkezett-e Magyarországra.''
Legalis csatornakon? -
mic
csendes tag
Aha vagy ki tudja miert lettek visszahivva, nem kell mindent elhinni.
-
D.Orion
veterán
Én így gondolom:
a:
Nem repedt az sehova csak a műanyag rögzítőpöckök egyszerűen elnyíródtak és a hűtő fellazult a chipről. Netán le is eshetett róla. Nem látványos ill. javíthatatlan próbléma. Csupán arról van szó, hogy az az 50filléres fröcsöntéssel készült műanyag tartópöcök nem volt elég erős. Ezeket kellett cserélni. Mert úgye ha nem szórítja oda a chipszethez a hűtőt akkor a hő is igen nehezen adódik át.
b:
Lehet a hőcső nem volt megfelelően rögzítve és az mozgott ki.
Miért van az, hogy az AN9 32x északi chipje is hozzá van kötve a másik hőledó bordához. Ezen a lapon meg(Falat1ty) ami elvileg jobb és többet tud(tuningban) ez a megoldás nem látható -
Tsunami
senior tag
Így van, lényegében korrekt megoldás. Habár azért is jutottam az előző következtetésemre, mert ha jól tudom akkor originált csomagolásban van a doboz is, tehát ki sincs bontva. Viszont a nagyker észrevehette ha kibontotta, hogy mondjuk kettérepedt az otes
''három a kettő tizen''
-
D.Orion
veterán
Erre mondják azt, hogy égő. Ettől függetlenül az ABit marad a kedvenc gyártóm, ez az apró botlás belefér, legalább észrevették, beismerték, visszahívták.
-
Xelo
addikt
annyira bííííííííííírom ezeket a totyik címeket
-
Tsunami
senior tag
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Attól függ mekkora konténer Amúgy az is hihető lenne, hogy a hűtést elb@szták és későn jöttek rá, ezért kerestek egy indokot.
''három a kettő tizen''
-
macilaci78
nagyúr
Ez négyezeregynéhányszáz alaplap. Mennyi fér egy konténerbe?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest