Hirdetés
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
Komolyan semmi bajom az iPoddal, nekem ugyan nincs, de szerintem nagyon boldog lennék vele, ha lenne stb. Az ''iPod-gyilkos'' kifejezésre már válaszolt dabadab (köszi!). De hogy tovább árnyaljam a képet: nem biztos, hogy ha egy Formula 1-es újságban több pilótáról is azt olvasod, hogy ''Schumacher-trónkövetelő'', akkor a cikkíró utálja Schumachert.
Pusztán arról van szó, hogy egyetlen hétszeres világbajnok van a mezőnyben, és mindenki őt akarja megverni. Esetünkben az iPod a hétszeres világbajnok... 
-
Nem vagy egy kicsit paranoias? Ebben a cikkben abszolut egyetlen szo sem esett az iPod kepessegeirol, az akarmigyilkos kifejezes meg az angolbol szivargott at, ahol azokat a termekeket illetik ezzel, amik az eppen kurrens piacvezeto helyere tornek - ez meg igy rendben is van, gyanithato, hogy a MS nem a huszadik akar lenni a sorban, az iPod piacvezeto szerepe meg egyaltalan nem ketseges.
opr: valoszinuleg hibas peldanyt fogtal ki, a mostani iPodokban hatarozottan minosegi cuccok vannak. Amugy meg azert kap annyi figyelmet, mivel teljesen brutalis eladasokat produkal: az USA-ban a multkoriban boven 80% felett volt a piaci reszesedese (vagyis ot eladott mp3 lejatszobol legalabb negy iPod volt).
[Szerkesztve] -
Őszintén szólva én nem értem miért van mindenki úgy hasraesve az ipod-tól... volt balszerencsém kipróbálni egy ipod shuffle-t(hál istennek nem én adtam pénzt érte
), és borzasztóan szólt... recsegett-ropogott, a mély pukkogott, a magas citált, egyszóval borzalmas volt... olyan hangzást nyújtott mint kb. a lajos márkájú 128-as kijelző nélküli cuccok a medi markt-ban... kb
bár erősen gyanús h hibás a cucc(w800, ill. egy régebbi sony meg egy mostani pana walkman ill. egy creative alap lejátszó is sárba tiporta minden téren...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pusztán arról van szó, hogy egyetlen hétszeres világbajnok van a mezőnyben, és mindenki őt akarja megverni. Esetünkben az iPod a hétszeres világbajnok... 
), és borzasztóan szólt... recsegett-ropogott, a mély pukkogott, a magas citált, egyszóval borzalmas volt... olyan hangzást nyújtott mint kb. a lajos márkájú 128-as kijelző nélküli cuccok a medi markt-ban... kb