Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Philips LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őszintén szólva én nem értem miért van mindenki úgy hasraesve az ipod-tól... volt balszerencsém kipróbálni egy ipod shuffle-t(hál istennek nem én adtam pénzt érte
), és borzasztóan szólt... recsegett-ropogott, a mély pukkogott, a magas citált, egyszóval borzalmas volt... olyan hangzást nyújtott mint kb. a lajos márkájú 128-as kijelző nélküli cuccok a medi markt-ban... kb
bár erősen gyanús h hibás a cucc(w800, ill. egy régebbi sony meg egy mostani pana walkman ill. egy creative alap lejátszó is sárba tiporta minden téren...)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), és borzasztóan szólt... recsegett-ropogott, a mély pukkogott, a magas citált, egyszóval borzalmas volt... olyan hangzást nyújtott mint kb. a lajos márkájú 128-as kijelző nélküli cuccok a medi markt-ban... kb