- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
Hát nem is tudom,nekem a bőr borítás azt jelenti, mint autóban a bőr ülés vagy börkonzol....nem h egy lifegő szar bőrtokban van, legalább a nyomorult csuklótámaszt is bőrzték volna, így egy műanyag ''átlag'' noti, bör skinben amit kb 20e maxért meg lehet venni, újabb felesleges termék a piacon....ennyiért bármelyik csúcskonfigot meg lehet venni majdnem 2x márkától függően, még a T60p is elvérzik 630-nál....vagy csak én vagyok érzéketlen a rossz ár/érték arányú cuccokra
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
Omni
aktív tag
fekete bőrrel borítva, bejövős lenne
-
orbano
félisten
tipikusan azon emberek ízlésvilágának felel meg ez a noti, akiknek el akarják adni. nincs ezzel semmi gond szerintem. a support pedig elég komoly, az ára pedig nem tétel, nem is erről szól a noti.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Chieftec
őstag
Minoseg, megbizhatosag, egyediseg ellenere mondjuk ki; ronda lett ez a gepezet, kinyitva fokepp nem tetszik.
-
hf
csendes tag
Nekem csak akkor kéne ez a Lenovo, ha a billentyűzete meg fából lenne
-
yakuza.tora
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Mindenki lovagol ezen a bőrborításon, de ez nem tűnt fel senkinek?
''A gyártó mindezen túl a véletlen sérülésekre is teljes körű javítási vagy cseregaranciát nyújt.''
Most lehet mondani, hogy ennyi pénzért ez természetes, de gyakorlatilag nem az, megnézve egyéb millió körüli notebookokat.
Amúgy kívülről szerintem nagyon szép, és meglátásom szerint egy ilyen bőrborítás igenis illik az IBM (arany, gyémánt, ''mindegymicsakjódrágalegyen'' berakás nem, de ez igen). Csak tényleg kár, hogy belülről ''hagyományos'' borítást kapott. A bőr lehet nem lett volna célszerű (kényelmi okokból se), de valahogy megoldhatták volna szebben is, az tény. -
Dr. Akula
félisten
Információink szerint a noteszt Magyarországon nem hozza forgalomba a gyártó.
Pedig a Rózsakert környékén biztos lenne eladás. ~~ -
venember83
nagyúr
válasz yakuza.tora #50 üzenetére
Rogton 1 skalpolassal kell kezdeni S ha jol lealkudtad az arat, akkor jo kis naked notebook-tulaj leszel Naked bike utan szabadon
-
yakuza.tora
addikt
válasz Shadowfax #44 üzenetére
Venember83: Képzeld, nem!!! Ennyi pénzért még egy nyamvadt alufelnit sem tudtak rárakni! Na gyúrunk vazze?!
Shadowfax: Jázusom! légysz, tényleg ne csináld már! Esküszöm, mindjárt kiba...om magamat az ablakon!
Azért jól menne hozzá egy pink Rolls-Royce...Alléz Olympique de Marseille!
-
Shadowfax
addikt
válasz yakuza.tora #40 üzenetére
Pedig közelről szerintem nagyon csúnya ez a bőr... (Nem mintha távolról szép lenne. )
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz yakuza.tora #41 üzenetére
Megis ezt hogy kepzeled, nem er meg neked O annyit?
Shadowfax: megis ilyen rikito, undorito rozsaszinben mi lehet szep? Jo, el tudnek kepzelni 1-2 dolgot, de nincs kedvem kitenni a 16/18as karikat
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Az ASUS-al szemben, ha jól látom, akkor az IBM-csak kívűlről burkolta a notit bőrrel...
Az ASUS adatai, kinézete nekem szimpatikusabb...
Amúgy németeknél, USA-ban vannak olyan notit forgalmazó cégek, ahol kérésre átszínezik stb a notit... Láttam én már színes IBM T42-öt és APPLE Macbookot!!!!!!
Ilyen bőrrel bevonás meg szerintem kijönne max 50-100.000Ft-ból... egy jó autó bőrőző simán meg tudná csinálni. -
kozmate
tag
válasz yakuza.tora #36 üzenetére
Mutasd meg neki mennyibe kerül, gyorsan abba fogja hagyni http://www.notebook.hu/notebook/asus/s6f_sorozat/s6f_3077
-
Shadowfax
addikt
válasz yakuza.tora #36 üzenetére
Egy vödör hideg víz segít.
-
nap
addikt
Most jut eszembe, valamelyik masik gyartonal szinten lattam borboritasu gepet, de ott csak a tetejen, es sokkal szebben volt kidolgozva.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
dr faustus
senior tag
Osztom azok véleményét, akik szerint a kettő (a thinkpad és ez a világos bőrborítás) nem igazán passzol. Biztos jó, biztos premier kiszolgálás, de valahogy nem illik egymáshoz.
Warning: Explicit Content
-
törölt tag
kinyitva irdetlan ronda szegényke. akkor inkább a sony féle subnoti. ennyiért ez sértés szerintem
mondjuk annyira ha belegondolok nem is drága... westend mediamarktban volt asszem 1200000 ft-s noti. mondjuk 19''-os wide, blu ray író meg hasonlókkal. -
Terminus_
aktív tag
Ez egy jól felszerelt, átalakított hűtésű X, ha jól érzem.
Amúgy tényleg exkluzív megjelenésű és birtoklási vágyat keltő kütyü.
Viszont számomra a saját (bartánőm által készített) Thinkpad second skin-emet semmi sem überelheti. És annak is mindenki a csodájára jár egy meetingen.-
-
Tif
tag
''Információink szerint a noteszt Magyarországon nem hozza forgalomba a gyártó.''
Hol élünk könyörgöm... nesze neked EU -
macilaci78
nagyúr
Arra kíváncsi vagyok, hogy megnyúzva hogy mutat ez a noti. Vajon hány bőrt lehet még lehúzni ezekről az exklúzív notikról?
Szóvicc, haha.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Renwick
őstag
Na azért álljunk már meg egy szóra tanár úr!
A ThinkPad Reserrve-nek (más márkák hasonló megoldásaival ellentétben) továbbra sem az überbrutál dizájnban rejlik az ereje, bár csendben megjegyezném, hogy populáris külső != exkluzív külső.
Ezzel a notival te kvázi presztízst és egyedi bánásmódot is vásárolsz a Lenovótól, ezt pedig jelenleg egyik más konkurens sem képes ilyen minőségben megadni.
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
barnam_
nagyúr
Nekem tetszett ez a noti, amíg nem láttam kinyitva
Sokkal jobban nézne ki, ha a belseje is ugyanolyan színű bőr borítást kapna, mint a külseje.
Ha unatkozó milliomos/milliárdos lennék, beneveznék egy ilyenre -
törölt tag
Lenyűgöző... de nem praktikus... remélem egyszer lesz saválló burkolattal is laptop ennyiért...
-
MODERÁTOR
Nem értem, miért nem frgalmazzák Magyarországon...
Pedig potom 930000 Ft-ért ''rengeteg'' vevő volna rá...
A hő elvezetésének hatékonyságára kíváncsi volnék.Xiaomi 13T
-
addikt
Hát nem tudom.. így kinyitva nem olyan szép ez a bőr borítás rajta.
Vagy csinálhatták volna feketére, így nem tetsz. :S
Meg nekem amúgy is koptatott szakadt farmer borítás kéne..
[Szerkesztve]5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
sowi
őstag
sznobsag, sznobsag de nekem nagyon bejon, igenyes kis cucc
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
dokar
addikt
kiöregett nyugdíjas üzletembereknek biztos tetszik
extra - SEXRay
-
Shadowfax
addikt
12 hüvelykes kijelzővel szerelt noteszben egy Core 2 Duo L7500-ös CPU, 2 GB memória, egy 160 GB-os merevlemez, egy WiFi Link 4965AGN típusú WLAN, továbbá WWAN és BlueTooth modul lapul, de a vevőnek jár egy külső DVD-író valamint egy 80 GB-os USB-s merevlemez is.
Előbb olvas, utána kommentál.
Több kép nincs róla? Na, mindjárt keresek. -
nap
addikt
Igazan barati az ara. Ha itthon nem forgalmazzak, akkor fel fog lendulni a szurkeimport, es az ara elindul a csillagos egekbe.
Nem tud valaki kodot az oldalhoz?browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
- Eladó Acer Nitro V15: Ryzen 5-7535HS, rtx 4050, 16gb ram, 144hz, 512gb m2 ssd, GARANCIA
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest